קליפות פסטה סרט ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות, גזר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו שבת עם רייצ'ל ריי-פסטה סרט ירקות, קיץ ירקות" סרט " סלט, ו פסטה סרט קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך רוטב: ב 5-כדי 6-qt. מחבת על חום בינוני-גבוה, לבשל בצל ושום בשמן, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 5 דקות. מערבבים במרכיבי הרוטב הנותרים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, 25 עד 30 דקות. רוטב למדוד; תצטרך 4 1/2 כוסות. כדי להפחית, להתבשל יותר; כדי להגדיל, רק להוסיף מים. רוטב דופק במעבד מזון לתוך טהור גס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, מחממים תנור ל 475 ומכינים פגזים ומילוי: לבשל פסטה על פי הוראות החבילה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לנקז ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
4
באמצעות mandoline או מקלף ירקות, לחתוך קישואים וגזר מאוד לאורך דק. בקערה גדולה, לזרוק ירקות עם marjoram, מוצרלה, חומוס, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מרז ' ורם
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מורחים רוטב מרינרה ב 9-ידי 13-in. צלחת אפייה. בנדיבות למלא כל פגז פסטה עם תערובת ירקות 1/2 כוס, mounding מילוי, ולהגדיר פסטה ממולאת בצד ברוטב. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץ
6
אופים פגזים עד מוצרלה נמס, 12 עד 15 דקות. לחשוף, מפזרים פרמזן, ואופים עד פרמזן מתחיל חום, 10 עד 12 דקות יותר. עם מרית רחבה, להעביר פגזים וכמה רוטב לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מגישים עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
8
הפוך קדימה: צלחת מלאה דרך שלב 4, ואז להירגע עד 1 יום. מחממים תנור ל 450 וצדפות חום, מכוסה, עד מילוי חם (כ 30 דקות). המשך לפי ההוראות