קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

קונכיות פסטה סרט ירקות

קונכיות פסטה סרט ירקות
קליפות פסטה סרט ירקות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. אם יש לכם עגבניות, גזר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו שבת עם רייצ'ל ריי-פסטה סרט ירקות, קיץ ירקות" סרט " סלט, ו פסטה סרט קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך רוטב: ב 5-כדי 6-qt. מחבת על חום בינוני-גבוה, לבשל בצל ושום בשמן, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 5 דקות. מערבבים במרכיבי הרוטב הנותרים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, 25 עד 30 דקות. רוטב למדוד; תצטרך 4 1/2 כוסות. כדי להפחית, להתבשל יותר; כדי להגדיל, רק להוסיף מים. רוטב דופק במעבד מזון לתוך טהור גס.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, מחממים תנור ל 475 ומכינים פגזים ומילוי: לבשל פסטה על פי הוראות החבילה עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לנקז ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
באמצעות mandoline או מקלף ירקות, לחתוך קישואים וגזר מאוד לאורך דק. בקערה גדולה, לזרוק ירקות עם marjoram, מוצרלה, חומוס, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מרז ' ורםמרז ' ורם
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מנדולינהמנדולינה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מורחים רוטב מרינרה ב 9-ידי 13-in. צלחת אפייה. בנדיבות למלא כל פגז פסטה עם תערובת ירקות 1/2 כוס, mounding מילוי, ולהגדיר פסטה ממולאת בצד ברוטב. מכסים בחוזקה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
אופים פגזים עד מוצרלה נמס, 12 עד 15 דקות. לחשוף, מפזרים פרמזן, ואופים עד פרמזן מתחיל חום, 10 עד 12 דקות יותר. עם מרית רחבה, להעביר פגזים וכמה רוטב לצלחות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
מגישים עם רוטב שנותר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
הפוך קדימה: צלחת מלאה דרך שלב 4, ואז להירגע עד 1 יום. מחממים תנור ל 450 וצדפות חום, מכוסה, עד מילוי חם (כ 30 דקות). המשך לפי ההוראות
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומוס משומר( garbanzos), שטוף סחוטחומוס משומר( garbanzos), שטוף סחוט21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קצוץ דקבצל צהוב, קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין אדום יבשיין אדום יבש23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ2largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.20 פסטה פגז ג'מבו (אודות20 פסטה פגז ג'מבו (אודות6שרימפס וורידיםרוטב מרינרהרוטב מרינרה12 כפיות אבקת שוםעלי מרז'ורם טריים קצוציםעלי מרז'ורם טריים קצוצים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי מרז'ורם טריים קצוציםעלי מרז'ורם טריים קצוצים12 כפיות אבקת שוםבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1( חצילים)בצל, קצוץבצל, קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חלק-גבינת מוצרלה דל שומן, מגוררחלק-גבינת מוצרלה דל שומן, מגורר1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום591 לב מפאלדי טרי אם אפשררסק עגבניות (רגיל או עם שום)רסק עגבניות (רגיל או עם שום)907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגבניות בשלות, קצוץ גסעגבניות בשלות, קצוץ גס340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת