קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות9
מגזין

קונפי ברווז גלילי אביב מטוגנים

קונפי ברווז גלילי אביב מטוגנים
מתכון ברווז קונפי גלילי האביב מטוגן מוכן בערך 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 461 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אבקת חמישה תבלינים, פלפל, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חמש-spice Duck Confit Spring Rolls With Soy-sour Cherry Compote, לחמניות האביב עוף מטוגן פריך, ו איך לבשל: לחמניות האביב מטוגן עם מילוי חזיר.

הוראות

1
הסר את העור מרגלי הברווז וזרוק.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2
הסר את הבשר, לגרוס אותו לחתיכות קטנות, ומניח בקערה גדולה (אתה צריך על 3 כוסות). זרוק את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד השחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מעבירים לקערה עם בשר ברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים 1 כף השמן למחבת ומניחים מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הגזר והבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
8
מוסיפים את חמשת התבלינים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, כ -30 שניות.
9
מוסיפים את תערובת הגזר-בצל לקערה עם בשר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את ערמוני המים והכוסברה לקערה ומערבבים לשלב. טעם ותבל את המילוי עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
3 כפות שמן צמחי3 כפות שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים מגבת מטבח נקייה ולחה על משטח עבודה. ממלאים מחבת בינונית או צלחת רחבה, רדודה מספיק גדולה כדי להחזיק את עטיפות נייר האורז עם מי ברז חמים. עבודה עם 1 עטיפה בכל פעם, לחלוטין לטבול את העטיפה עד שהוא רך וגמיש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
הסר מהמים ומניח על המגבת.עבודה במהירות, במקום 2 כפות ערמות של המילוי על העטיפה על 1 1/2 אינץ 'מלמטה ומשאיר על 1 אינץ' של מקום בכל צד. מקפלים את החלק התחתון של העטיפה מעלה על המילוי. מחזיק את כל הדבר בחוזקה במקום, לקפל את הצדדים של העטיפה ב. לאחר מכן, לחיצה חזקה למטה כדי להחזיק את הקפלים במקום, לגלגל את העטיפה כולה אופקית למעלה מלמטה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
13
מניחים על תבנית אפייה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. השאר 3/4 אינץ ' בין כל גליל האביב כך שהם לא נשארים יחד, ולהחליף את המים במחבת או צלחת עם מי ברז חמים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
מחממים את השמן הנותר בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע ל-350°F על מדחום עמוק-טיגון/ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 3 של האגרולים האביב. מטגנים, מזיזים את גלילי האביב עם מלקחיים לפי הצורך כדי למנוע מהם לגעת ולהיצמד זה לזה, והופכים מדי פעם עד פריך (הם לא יהפכו חום זהוב), כ 4 עד 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את ספרינג רולס למדף. חזור עם האגרולים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
15
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.
16
חותכים כל גליל האביב לשניים על ההטיה ומגישים עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)