קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות9
מגזין

קונפי ברווז גלילי אביב מטוגנים

קונפי ברווז גלילי אביב מטוגנים
מתכון ברווז קונפי גלילי האביב מטוגן מוכן בערך 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 461 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אבקת חמישה תבלינים, פלפל, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חמש-spice Duck Confit Spring Rolls With Soy-sour Cherry Compote, לחמניות האביב עוף מטוגן פריך, ו איך לבשל: לחמניות האביב מטוגן עם מילוי חזיר.

הוראות

1
הסר את העור מרגלי הברווז וזרוק.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2
הסר את הבשר, לגרוס אותו לחתיכות קטנות, ומניח בקערה גדולה (אתה צריך על 3 כוסות). זרוק את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד השחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
מעבירים לקערה עם בשר ברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
6
מוסיפים 1 כף השמן למחבת ומניחים מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מוסיפים את הגזר והבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
8
מוסיפים את חמשת התבלינים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, כ -30 שניות.
9
מוסיפים את תערובת הגזר-בצל לקערה עם בשר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
10
מוסיפים את ערמוני המים והכוסברה לקערה ומערבבים לשלב. טעם ותבל את המילוי עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
11
מניחים מגבת מטבח נקייה ולחה על משטח עבודה. ממלאים מחבת בינונית או צלחת רחבה, רדודה מספיק גדולה כדי להחזיק את עטיפות נייר האורז עם מי ברז חמים. עבודה עם 1 עטיפה בכל פעם, לחלוטין לטבול את העטיפה עד שהוא רך וגמיש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
12
הסר מהמים ומניח על המגבת.עבודה במהירות, במקום 2 כפות ערמות של המילוי על העטיפה על 1 1/2 אינץ 'מלמטה ומשאיר על 1 אינץ' של מקום בכל צד. מקפלים את החלק התחתון של העטיפה מעלה על המילוי. מחזיק את כל הדבר בחוזקה במקום, לקפל את הצדדים של העטיפה ב. לאחר מכן, לחיצה חזקה למטה כדי להחזיק את הקפלים במקום, לגלגל את העטיפה כולה אופקית למעלה מלמטה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
13
מניחים על תבנית אפייה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. השאר 3/4 אינץ ' בין כל גליל האביב כך שהם לא נשארים יחד, ולהחליף את המים במחבת או צלחת עם מי ברז חמים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
מחממים את השמן הנותר בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע ל-350°F על מדחום עמוק-טיגון/ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 3 של האגרולים האביב. מטגנים, מזיזים את גלילי האביב עם מלקחיים לפי הצורך כדי למנוע מהם לגעת ולהיצמד זה לזה, והופכים מדי פעם עד פריך (הם לא יהפכו חום זהוב), כ 4 עד 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את ספרינג רולס למדף. חזור עם האגרולים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
15
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.
16
חותכים כל גליל האביב לשניים על ההטיה ומגישים עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות