קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות40
ציון בריאות9
מגזין

קונפי ברווז גלילי אביב מטוגנים

קונפי ברווז גלילי אביב מטוגנים
מתכון ברווז קונפי גלילי האביב מטוגן מוכן בערך 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 461 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אבקת חמישה תבלינים, פלפל, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חמש-spice Duck Confit Spring Rolls With Soy-sour Cherry Compote, לחמניות האביב עוף מטוגן פריך, ו איך לבשל: לחמניות האביב מטוגן עם מילוי חזיר.

הוראות

1
הסר את העור מרגלי הברווז וזרוק.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווזרגל ברווז
2
הסר את הבשר, לגרוס אותו לחתיכות קטנות, ומניח בקערה גדולה (אתה צריך על 3 כוסות). זרוק את העצמות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד השחמה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
מעבירים לקערה עם בשר ברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מוסיפים 1 כף השמן למחבת ומניחים מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הגזר והבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
8
מוסיפים את חמשת התבלינים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, כ -30 שניות.
9
מוסיפים את תערובת הגזר-בצל לקערה עם בשר ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מוסיפים את ערמוני המים והכוסברה לקערה ומערבבים לשלב. טעם ותבל את המילוי עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוסמי קוקוס או חלב *ראה הערה לגבי פיצוח קוקוס
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
מניחים מגבת מטבח נקייה ולחה על משטח עבודה. ממלאים מחבת בינונית או צלחת רחבה, רדודה מספיק גדולה כדי להחזיק את עטיפות נייר האורז עם מי ברז חמים. עבודה עם 1 עטיפה בכל פעם, לחלוטין לטבול את העטיפה עד שהוא רך וגמיש, על 15 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה, כתוספתשמן זית כתית מעולה, כתוספת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הסר מהמים ומניח על המגבת.עבודה במהירות, במקום 2 כפות ערמות של המילוי על העטיפה על 1 1/2 אינץ 'מלמטה ומשאיר על 1 אינץ' של מקום בכל צד. מקפלים את החלק התחתון של העטיפה מעלה על המילוי. מחזיק את כל הדבר בחוזקה במקום, לקפל את הצדדים של העטיפה ב. לאחר מכן, לחיצה חזקה למטה כדי להחזיק את הקפלים במקום, לגלגל את העטיפה כולה אופקית למעלה מלמטה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים על תבנית אפייה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. השאר 3/4 אינץ ' בין כל גליל האביב כך שהם לא נשארים יחד, ולהחליף את המים במחבת או צלחת עם מי ברז חמים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מחממים את השמן הנותר בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע ל-350°F על מדחום עמוק-טיגון/ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 3 של האגרולים האביב. מטגנים, מזיזים את גלילי האביב עם מלקחיים לפי הצורך כדי למנוע מהם לגעת ולהיצמד זה לזה, והופכים מדי פעם עד פריך (הם לא יהפכו חום זהוב), כ 4 עד 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את ספרינג רולס למדף. חזור עם האגרולים שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
15
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.
16
חותכים כל גליל האביב לשניים על ההטיה ומגישים עם רוטב הטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי