קונפי ברווז גלילי אביב מטוגנים
מתכון ברווז קונפי גלילי האביב מטוגן מוכן בערך 1 שעה ו 40 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון וייטנאמי. מתכון זה מספק 40 מנות. עם 461 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 48 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מתאבן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אביב. אם יש לך אבקת חמישה תבלינים, פלפל, פטריות קרמיני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חמש-spice Duck Confit Spring Rolls With Soy-sour Cherry Compote, לחמניות האביב עוף מטוגן פריך, ו איך לבשל: לחמניות האביב מטוגן עם מילוי חזיר.
הוראות
הסר את העור מרגלי הברווז וזרוק.
הסר את הבשר, לגרוס אותו לחתיכות קטנות, ומניח בקערה גדולה (אתה צריך על 3 כוסות). זרוק את העצמות.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד השחמה, כ 5 דקות.
מעבירים לקערה עם בשר ברווז.
מוסיפים 1 כף השמן למחבת ומניחים מעל חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את הגזר והבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהבצל מתרכך, כ -8 דקות.
מוסיפים את חמשת התבלינים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני, כ -30 שניות.
מוסיפים את תערובת הגזר-בצל לקערה עם בשר ופטריות.
מוסיפים את ערמוני המים והכוסברה לקערה ומערבבים לשלב. טעם ותבל את המילוי עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
מניחים מגבת מטבח נקייה ולחה על משטח עבודה. ממלאים מחבת בינונית או צלחת רחבה, רדודה מספיק גדולה כדי להחזיק את עטיפות נייר האורז עם מי ברז חמים. עבודה עם 1 עטיפה בכל פעם, לחלוטין לטבול את העטיפה עד שהוא רך וגמיש, על 15 שניות.
הסר מהמים ומניח על המגבת.עבודה במהירות, במקום 2 כפות ערמות של המילוי על העטיפה על 1 1/2 אינץ 'מלמטה ומשאיר על 1 אינץ' של מקום בכל צד. מקפלים את החלק התחתון של העטיפה מעלה על המילוי. מחזיק את כל הדבר בחוזקה במקום, לקפל את הצדדים של העטיפה ב. לאחר מכן, לחיצה חזקה למטה כדי להחזיק את הקפלים במקום, לגלגל את העטיפה כולה אופקית למעלה מלמטה למעלה.
מניחים על תבנית אפייה ומכסים באופן רופף בניילון נצמד. חזור עם העטיפות שנותרו ומילוי. השאר 3/4 אינץ ' בין כל גליל האביב כך שהם לא נשארים יחד, ולהחליף את המים במחבת או צלחת עם מי ברז חמים לפי הצורך.
מחממים את השמן הנותר בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע ל-350°F על מדחום עמוק-טיגון/ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 3 של האגרולים האביב. מטגנים, מזיזים את גלילי האביב עם מלקחיים לפי הצורך כדי למנוע מהם לגעת ולהיצמד זה לזה, והופכים מדי פעם עד פריך (הם לא יהפכו חום זהוב), כ 4 עד 5 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר את ספרינג רולס למדף. חזור עם האגרולים שנותרו.
בואו לשבת עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.
חותכים כל גליל האביב לשניים על ההטיה ומגישים עם רוטב הטבילה.