קונפי ברווז עם צימוקים כבושים חריפים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוזמרין, סוכר, זרעי חרדל חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קונפי ברווז, קונפי ברווז, ו מהו קונפי ברווז.
הוראות
1
באמצעות קצה סכין או את הקוצים החדים של מזלג גילוף, זין ברווז רגל עור בכל רחבי. לשפשף עם שום (פרוסות צריך להיצמד לעור) ועונה עם 1 כפית פלפל טחון 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רגל ברווז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלג
רול פירות צהוב אחד
2
מחממים תנור ל 121°. מסדרים את צד עור הברווז במחבת צלייה או בתנור הולנדי גדול ומוסיפים 8 ספרי טימין, 4 צ ' ילי (או 1 פתיתי פלפל אדום כפית), ו 1/2 כוס מים. מכסים את המחבת עם נייר או מכסה ומבשלים עד שומן הוא שניתנו (אל תהיה מופתע: יהיו הרבה), על 2 שעות. הפוך את צד עור הברווז למעלה והכנס אותו לשומן שניתנו. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל עד הבשר הוא רך מאוד ועצמות בקלות להתנועע כאשר משך, 2-2 1/2 שעות יותר.
בינתיים, להביא חומץ, סוכר, זרעי חרדל, sprig רוזמרין, הנותרים טימין sprig, 2 צ ' ילי (או 1/2 כפיות פתיתי פלפל אדומים), 1 כפית מלח, ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לתיבול בשר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים בצימוקים, להסיר מהחום, ולתת מגניב לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הסר ברווז משומן ומקום, צד העור למעלה, על גיליון אפייה משופשף; שמור שומן לשימוש נוסף (זה ישמור 3 שבועות במקרר או 3 חודשים במקפיא; לחמם ולסנן לפני השימוש). ברווז העונה עם פלפל סדוק וצלי עד העור הוא חום ופריך, 30-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוק
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
מגישים ברווז עם צימוקים כבושים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ברווז שלם
8
לעשות קדימה: צימוקים יכול להיות כבוש 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה; להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. ברווז יכול להיות מבושל 1 שבוע קדימה. לארוז ברווז בשומן במיכל אטום וצינה.