קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
מגזין

קונפי ברווז עם צימוקים כבושים חריפים

קונפי ברווז עם צימוקים כבושים חריפים
קונפי ברווז עם צימוקים כבושים חריפים עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 203 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו רוזמרין, סוכר, זרעי חרדל חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: קונפי ברווז, קונפי ברווז, ו מהו קונפי ברווז.

הוראות

1
באמצעות קצה סכין או את הקוצים החדים של מזלג גילוף, זין ברווז רגל עור בכל רחבי. לשפשף עם שום (פרוסות צריך להיצמד לעור) ועונה עם 1 כפית פלפל טחון 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
רגל ברווזרגל ברווז
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
גילוף מזלגגילוף מזלג
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מחממים תנור ל 121°. מסדרים את צד עור הברווז במחבת צלייה או בתנור הולנדי גדול ומוסיפים 8 ספרי טימין, 4 צ ' ילי (או 1 פתיתי פלפל אדום כפית), ו 1/2 כוס מים. מכסים את המחבת עם נייר או מכסה ומבשלים עד שומן הוא שניתנו (אל תהיה מופתע: יהיו הרבה), על 2 שעות. הפוך את צד עור הברווז למעלה והכנס אותו לשומן שניתנו. מכסים את המחבת וממשיכים לבשל עד הבשר הוא רך מאוד ועצמות בקלות להתנועע כאשר משך, 2-2 1/2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
בינתיים, להביא חומץ, סוכר, זרעי חרדל, sprig רוזמרין, הנותרים טימין sprig, 2 צ ' ילי (או 1/2 כפיות פתיתי פלפל אדומים), 1 כפית מלח, ו 1 כוס מים לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הסוכר הוא מומס, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לתיבול בשרלתיבול בשר
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מערבבים בצימוקים, להסיר מהחום, ולתת מגניב לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
הסר ברווז משומן ומקום, צד העור למעלה, על גיליון אפייה משופשף; שמור שומן לשימוש נוסף (זה ישמור 3 שבועות במקרר או 3 חודשים במקפיא; לחמם ולסנן לפני השימוש). ברווז העונה עם פלפל סדוק וצלי עד העור הוא חום ופריך, 30-35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל סדוקפלפל סדוק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
7
מגישים ברווז עם צימוקים כבושים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ברווז שלםברווז שלם
8
לעשות קדימה: צימוקים יכול להיות כבוש 1 שבוע קדימה. כיסוי וצינה; להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה. ברווז יכול להיות מבושל 1 שבוע קדימה. לארוז ברווז בשומן במיכל אטום וצינה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ברווז שלםברווז שלם