קונפי לימון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, שן שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. וזה די גרוע. נסו עוגות מלאך לימון קטנות עם קונפי לימון, קונפי שאלוט-לימון, ו סנאפר צלוי עם קונפי לימון (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק צהוב בלבד) מלימונים ברצועות ארוכות. לסחוט 6 כפות מיץ מלימונים. מקלף בלאנש בסיר קטן של מים רותחים 10 שניות; ניקוז. חזור פעמיים. להביא 6 כפות מיץ לימון, שמן זית, שמן קנולה, שום, וקורט של מלח כדי להתבשל בסיר קטן.
מוסיפים קליפת לימון ומבשלים על אש נמוכה עד הקליפה רכה, על 1 שעה. מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. שמור צונן מכוסה לחלוטין בשמן. תמיד להשתמש במזלג נקי כדי להסיר לימון.