קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

קונפי לימון

קונפי לימון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, שן שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות במחיר סביר מאוד. וזה די גרוע. נסו עוגות מלאך לימון קטנות עם קונפי לימון, קונפי שאלוט-לימון, ו סנאפר צלוי עם קונפי לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות מקלף ירקות, להסיר לקלף (חלק צהוב בלבד) מלימונים ברצועות ארוכות. לסחוט 6 כפות מיץ מלימונים. מקלף בלאנש בסיר קטן של מים רותחים 10 שניות; ניקוז. חזור פעמיים. להביא 6 כפות מיץ לימון, שמן זית, שמן קנולה, שום, וקורט של מלח כדי להתבשל בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן קנולהשמן קנולה
שמן זיתשמן זית
ירקירק
שוםשום
לימוןלימון
מיץמיץ
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים קליפת לימון ומבשלים על אש נמוכה עד הקליפה רכה, על 1 שעה. מגניב. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 חודש קדימה. שמור צונן מכוסה לחלוטין בשמן. תמיד להשתמש במזלג נקי כדי להסיר לימון.
מרכיבים שתצטרך
קליפת לימוןקליפת לימון
לימוןלימון
שמן בישולשמן בישול