קונצ'יה של קישואים
קונסיאן של קישואים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית כתית, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: 7 פסטות קישואים נהדרות בתוספת פסטה פנה קישואים ונקניק עוף, לחם קישואים אהוב על שף נפטיים (או מאפינס קישואים), ו קישואים בגריל עם גבינה לבנה ופרחי קישואים.
הוראות
ציוד מיוחד: 1 פורצלן או זכוכית עמוק צלחת פאי פאן
חותכים קישואים ירוקים וצהובים בשני הקצוות ופורסים לאורכם לחתיכות בעובי 1/4 אינץ'.
מחממים שמן זית במחבת עמוקה עד שרק מעשנים. מבשלים 5 או 6 חתיכות קישואים בכל פעם עד להזהבה, הופכים פעם אחת, בערך 3 עד 4 דקות.
הסר חתיכות ונקז על מגבות נייר. ממשיכים עם הקישואים שנותרו עד לסיום.
בקערת ערבוב מערבבים קלות יחד שום, בזיליקום, מלח ופלפל עד לערבוב טוב.
מניחים כמה חתיכות קישואים בתחתית צלחת הפאי עד לכיסוי הבסיס.
מפזרים קישואים עם 1 עד 1-1/2 כפות תערובת עשבי תיבול בצורה אחידה ככל האפשר ומפזרים עם 1 כף חומץ יין אדום. ממשיכים בשכבות תערובת קישואים ועשבי תיבול עד לסיום הקישואים ומכסים בפלסטיק. מקררים 2 שעות לפני ההגשה. להגשה מוציאים חתיכה אחר חתיכה ומגישים על לחם טרי בגריל.