קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

קונקורד ענבים רוזמרין פוקצ'ה

קונקורד ענבים רוזמרין פוקצ'ה
מתכון קונקורד ענבים רוזמרין פוקאצ'יאן מוכן בסביבות 1 שעה ו 25 דקות וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 157 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. אם יש לך קמח שלא נפגע, מלח ים, ענבים קונקורד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו פוקצ'ה ענבים קונקורד, קונקורד ענבים סורבה עם רוזמרין ופלפל שחור מהמטבח המזין / ראיון עם המחבר ומסגיר, ו פוקצ'ה ענבים עם רוזמרין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים עד 204°. מעיל קל 9 על ידי צלחת אפיית מתכת 13 אינץ ' עם 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף וו, לערבב את השמרים, מים, 3 כפות של השמן, הסוכר, הקמח, ומלח ים בסדר במהירות נמוכה עד כדור צורות, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים משובחמלח ים משובח
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר את הקערה מן המיקסר, יוצקים 1 כף השמן על הבצק, ולשפשף עם השמן כדי מעיל לחלוטין. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד כדי לעלות עד הוכפל בגודל, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חותכים את הענבים לשניים ומוציאים את הזרעים, שומרים את הקליפות עם הענבים, אם הם מתרחקים מן הפרי. להפריש עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ענביםענבים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
5
מעבירים את הבצק העולה לתבנית האפייה המוכנה ולוחצים באופן שווה את הבצק למחבת, המכסה את כל המשטח. לעגן את הבצק עם קצות האצבעות שלך, עושה חורים כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
טפטוף את הבצק עם הנותרים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מפזרים מחטים רוזמרין, ענבים ועורות, ומלח ים גס. מכסים קלות את המחבת בניילון נצמד ומניחים בצד לעלות עד הוכפל בגודל, 20 עד 30 דקות. בזהירות להסיר את לעטוף פלסטיק ואופים עד חום זהוב מדחום מוכנס למרכז פוקצ ' ה קורא לפחות 93°, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
פוקצ ' הפוקצ ' ה
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
ענביםענבים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
תן לפוקצ ' ה להתקרר במחבת עד שיתחמם. חותכים ומגישים עם גלידה (אם משתמשים).
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
פוקצ ' הפוקצ ' ה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'