קוסקוס טבולי ישראלי
גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. נסו קוסקוס בצבע ורוד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך), אספרגוס קוסקוס טבולי, ו טבולי משמש קוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
להביא סיר בגודל בינוני של מים מלוחים לרתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים את הקוסקוס ומבשלים עד אל דנטה, 7 עד 8 דקות.
מסננים את הקוסקוס ומניחים בצד להתקרר. בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את מיץ לימון גרידה עם שמן זית לעשות ויניגרט. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בקערה גדולה, לערבב יחד את הקוסקוס, פטרוזיליה, כוסברה, מנטה, עגבניות, בצל ירוק. לזרוק עם ויניגרט ועונה לפי הטעם. אפשר לו לשבת לפחות חצי שעה כדי שהטעמים יוכלו להתחתן.