קוסקוס ים תיכוני
קוסקוס ים תיכוני יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 194 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מלח כשר ופלפל סדוק טרי, קוסקוס מיידי, זיתים קלמאטן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו קוסקוס ים תיכוני, קוסקוס ים תיכוני, ו קוסקוס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקוסקוס בקערת ערבוב גדולה.
שים את ציר העוף ומשמש בסיר, מתבלים במלח ופלפל, ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה.
יוצקים את הנוזל הרותח על הקוסקוס, ומנערים את הקערה כדי להרטיב כל גרגר.
מפזרים את הזיתים והבצל הירוק מעל ומכסים את הקערה בחוזקה בניילון נצמד.
תן לעמוד 10 דקות, עד הנוזל נספג.
כדי לשרת, עונדים את הקוסקוס במלח ופלפל ומוך במזלג.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.