קוסקוס ישראלי פרי
אם יש לך מלח, חמאה, מקלות קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קוסקוס ישראלי פרי, קוסקוס בצבע ורוד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך), ו קוסקוס ישראלי עם לימון (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, ומטגנים 5 דקות. מערבבים דומדמניות, משמשים, מלח, מרק ומקלות קינמון; מביאים לרתיחה.
מוסיפים קוסקוס וחוזרים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
בואו תערובת קוסקוס לעמוד 5 דקות. זרוק מקלות קינמון. מערבבים בכוסברה.