קוסקוס ניסואז
קוסקוס ניסואז יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 174 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם מים, פלפל סדוק טרי, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. נסו קוסקוס ניסואז, סלט קוסקוס בסגנון Niçoise, ו קוסקוס בצבע ורוד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך) (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את המים לסיר קטן על חום גבוה.
מוסיפים את המלח, החמאה ואת שן השום המרוסקת ומביאים לרתיחה.
הסר את הסיר מהחום ומערבבים את הקוסקוס. לכסות ולתת לשבת במשך 5 דקות. מוך עם מזלג, העונה עם פלפל ומלח נוסף, במידת הצורך, ולתת מגניב.
על מגש בגודל בינוני, ערימת קוסקוס מקורר למרכז, טבעת אותו עם הירוקים, ולאחר מכן לסדר בקפידה את הירקות הנותרים בקטעים בודדים.
טפטוף עם ויניגרט לשרת מיד.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את השעועית הירוקה. Blanch במשך 2 דקות, ולאחר מכן להסיר לאמבט קרח ולתת מגניב.
בקערת זכוכית קטנה או צנצנת, לטאטא את החרדל, חומץ, רסק אנשובי ושום יחד. לטפטף לאט בשמן הזית בזמן שטאטא.
מוסיפים את המלח והפלפל ומתאימים תבלינים, במידת הצורך.
בואו לשבת במשך 20 דקות, ולאחר מכן להקציף לפני ההגשה.