הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. גשו לסופר וקנו בצל, משמשים, שמן זית כתית נוספת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קוסקוס עם משמשים מיובשים ופיסטוקים (טבעוניים), קוסקוס עם משמשים מיובשים, דומדמניות ופיסטוקים, ו משמש קלוי ופיסטוקים.
הוראות
1
משרים בצל קצוץ במיץ לימון:
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
מניחים את הבצל הקצוץ בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
יוצקים את מיץ לימון על הבצל, להפריש ולתת את הבצל להשרות במיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
1 פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
טוסט פיסטוקים: טוסט הפיסטוקים במחבת קטנה על חום בינוני גבוה עד משחימים קלות וריחני. (שמור על עצמך כאשר קליית אגוזים, הם יכולים לשרוף במהירות אם אתה לא שם לב!)
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
למריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
הסר מחום ומניח לתוך קערה קטנה כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
6
מבשלים את הקוסקוס: לשים 2 כוסות מים בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
7
מוסיפים כף אחת של שמן זית וכפית אחת של מלח למים. ברגע שהמלח מתמוסס, מערבבים בקוסקוס, מכבים את החום ומכסים את הסיר. להזיז את הסיר את המבער החם ולתת את הקיטור קוסקוס, מכוסה, במשך 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום בינוני חתוך לפרוסות נייר דקות
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
8
מערבבים מרכיבים להכנת סלט: לגרוף את הקוסקוס לתוך קערה גדולה ו fluff עם מזלג. מערבבים בחריסה, אם באמצעות. מערבבים את הפיסטוקים, משמשים קצוצים ופטרוזיליה. מערבבים את הבצל האדום ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת, נענע טרייה וקליפת לימון, לא חובה
3 עד 4 כוסות גלידת וניל
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
אורז ארוך מבושל, צונן
ג'ינג'ר מגובש קצוץ ונענע טרייה טחונה
Harissa
כמה פרמיג'ינו-רג'יאנו מגולחים
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
9
מוסיפים כף אחת נוספת של שמן זית, מערבבים היטב ומוסיפים מלח לפי הטעם.