קוסקוס עם צדפות
קוסקוס עם צדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 1182 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 43 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שעועית, מים, קוסקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד ארוחת שיפון אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם עוגיות ינשוף פעורות עיניים כקינוח. , שהוא מוצק. נסו צדפות עם קוסקוס ישראלי, צדפות קם האונג (צדפות ריחניות מוזהבות), ו צדפות יפניות (צדפות מאודות סאקה) (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את המים לרתיחה עם החמאה וקמצוץ נדיב של מלח. מערבבים את הקוסקוס, מכסים ומסירים מהחום.
במחבת עמוקה גדולה, מחממים 1/4 כוס שמן זית עד מנצנץ.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד השחמה קלה, על 1 דקה. מערבבים את הפלפל האדום המרוסק ואת היין ומרתיחים עד היין מופחת בחצי, כ 5 דקות.
מוסיפים את הצדפות ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת, מנמיכים את החום עד בינוני ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הצדפות פתוחות, כ 3 דקות.
מוסיף את הפלפלים האדומים, שעועית בצל ירוק ומבשלים רק עד מחומם דרך, על 1 דקה.
Fluff את הקוסקוס עם מזלג וכפית אותו לתוך 4 קערות עמוקות. כפית את הצדפות, פלפלים ושעועית מעל הקוסקוס. מערבבים את הנותרים 1 כף שמן זית לתוך המרק, כפית אותו על הצדפות ומגישים.