קוף לחם IV
אם יש לך ציפורן טחון, חמאה, אגוז מוסקט טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 96%. מתכונים דומים: לחם הקוף Grands / לחם קוף קל {מושלם לבקרי חג!}, לחם קוף קרמל (AKA לחם בועה), ו לחם קוף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז שני מחבתות כיכר 9x5 אינץ ' או מחבת אחת.
מערבבים סוכר, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן. תניח בצד.
חותכים ביסקוויטים לרבעים. זרוק ביסקוויטים חתוכים לתערובת סוכר ותבלינים.
מניחים סוכר וביסקוויטים מצופים תבלינים למחבת מוכנה (ים).
ממיסים חמאה ומערבבים אותה עם תערובת הסוכר והתבלינים הנותרת.
יוצקים על ביסקוויטים במחבת.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 25 עד 30 דקות. לחם קר במחבת במשך 5 עד 10 דקות, ולאחר מכן הפוך על צלחת הגשה.