קופה גלסי מרנג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קופה Glacée Meringue. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 278 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, דבש, עלי נענע ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קרם Vichyssoise Glacee, קופה דה ויל, ו Soupe glacée aux cosses de petits Pois Recette (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 200°f. linea תבנית אפייה עם נייר קלף.באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח ביצה וויטסון במהירות בינונית גבוהה בלבן bowluntil בינוני קצף. עם ריצת מערבל, בהדרגה להוסיף סוכר על ידי כף גדושים, מכות עד meringue הוא נוקשה ומבריק.לגרד זרעים שעועית וניל.
Addhoney ולהמשיך לנצח עד זרע מפוזר באופן שווה ולא פסים של כסף להישאר. זרוק מרנג על ידי heapingtablespoonfuls על תבנית אפייה מוכנה.
אופים עד יבש מעט זהוב, על 2 שעות.
תן מרנג מגניב על גיליון (הם יהיו קרירים כפי שהם מגניבים).
מערבבים פירות יער, דבש, ומיץ לימון בתוך mediumbowl. לזרוק לשלב.
בואו לעמוד ב roomtemperature לפחות 1 שעה כדי לאפשר לג ' ויס להיווצר.
קרסול גס לקצפת. Dividberries ומיצים בין קערות קטנות.סקופ גלידת וניל לתוך כל קערה. למעלה עם מרנג מתפורר.