קופסאות אוצר שוקולד
קופסאות אוצר שוקולד הוא מאכל ללא גלוטן . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -6 גרם חלבון , 40 גרם שומן , ובסך הכל 685 קלוריות . מתאים ל-4 מנות. תמורת $4.0 למנה , מתכון זה מכסה 11% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם תוספת מוקצפת, שוקולד חלב קרטון, וניל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1529 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 48% , המנה הזו מוצקה. מוס שוקולד במעטפת שוקולד , עוגת שוקולד-תמרים עם זיגוג טופי דביק שוקולד וגלידת שוקולד ללא ביצים שמנת עם עוגיות שוקולד צ'יפס דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
ממיסים שוקולד טבילה לפי הוראות האריזה; טובלים תותים בשוקולד ומניחים לעודפים לטפטף.
מניחים על תבנית מרופדת בנייר שעווה; לְהַפְרִישׁ.
חותכים חטיפי ממתקים לשניים לרוחב.
מטפטפים שוקולד לבן; מקררים עד להתייצבות. טובלים את הצדדים הקצרים של שני חצאי ממתקים בשוקולד מומס; מניחים בזוויות ישרות זה לזה על תבנית מרופדת בנייר שעווה, ויוצרים שני קירות של קופסה. טבלו את הצדדים הקצרים של שני חצאי ממתקים נוספים; חבר בזוויות ישרות כדי ליצור קופסה בעלת ארבע קירות. חזור, ויוצרים קופסה שנייה. מקררים קופסאות ותותים עד להתייצבות, כ-10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, מקציפים חלב ופודינג לערבב במשך 2 דקות.
מניחים לעמוד במשך 2 דקות או עד להתייצבות רכה; מקפלים פנימה תוספת מוקצפת.
מניחים קופסאות על צלחות הגשה.
חותכים חור קטן בפינה של מאפה או שקית ניילון; להכניס קצה מאפה כוכב. ממלאים שקית בתערובת פודינג; צינור לתוך קופסאות.
מחממים מחדש שוקולד טבילה במידת הצורך. טובלים את הצדדים הארוכים של חצאי ממתקים שנותרו בשוקולד מומס; היצמדו לקצה העליון של כל קופסה ויוצרים מכסה.
מקשטים בתותים. מקררים 10 דקות או עד להתייצבות.