קופסאות מוס פטל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים דרומיים, אז נסו קופסאות מוס פטל. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 671 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.34 דולר למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם ציפוי סוכריות שוקולד חלב, פצפוצי גרהם מכוסים פאדג', מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: קופסאות שוקולד עם מוס פטל, מוס פטל, ו מוס פטל.
הוראות
עובדים על נייר אפייה מרופד בנייר שעווה, טובלים שני קרקרים בזווית באמצע הדרך לציפוי ממתקים. צרף קרקר אחד לקצה השני כדי ליצור שני צדדים של התיבה. טובלים שני קרקרים נוספים ומחברים קצוות לתיבה מלאה. כפית שוקולד צ ' יפס מומס לתחתית; מורחים לכל הקצוות ליצירת בסיס. חזור על הפעולה עם שאר הקרקרים. מקררים עד ליציבות.
מניחים את ציפוי הממתקים שנותר במאפה או בשקית ניילון; חותכים חור קטן בפינה. צינור 1-ב. לבבות על נייר אפייה מרופד בנייר שעווה. מכניסים למקרר למשך 3-5 דקות או עד שהם יציבים.
מחית פטל בבלנדר; לחץ דרך מסננת וזורק זרעים.
מניחים 3/4 כוס מחית בסיר. מכסים ומכניסים למקרר למחית שנותרה לקישוט. ממיסים ג ' לטין במים; מוסיפים לסיר. מבשלים על אש נמוכה עד להמסת הג ' לטין; מסירים מהאש. מצננים עד שהתערובת דומה לחלבוני ביצה ללא הפסד.
בקערה מקציפים שמנת וסוכר עד שהם נוקשים; מקפלים לתערובת פטל עד לקבלת תערובת אחידה.
חותכים חור קטן בפינת המאפה או שקית הניילון; הכנס קצה כוכב. ממלאים במוס פטל; צינור לקופסאות.
מקשטים בלב מוכן ופטל טרי אם רוצים.
מחלקים את המחית השמורה בין שמונה צלחות קינוח ומורחים על פני צלחת.
הניחו קופסאות מלאות על צלחות. בעזרת קיסם משליכים עיגולים קטנים של קצפת למחית ומעצבים ללבבות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. מרתפי הערבות ריזלינג היבש עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![מרתפי ערבות ריזלינג יבש]()
מרתפי ערבות ריזלינג יבש
ניחוחות של תפוח ירוק, ליים, אגס ופודינג וניל מובילים לתחושת פה עדינה עם תווים מינרליים, תפוח, גרידת לימון וחומציות פריכה.