קופסת מתכון כיכר פולמן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל קופסה של מתכון כיכר פולמן. מנה אחת מכילה 267 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. מתאים ל-20 מנות. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. אם יש לכם קרם פרש, ביצים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו כיכר פולמן, ביצים עלומות, תרד נבול וטוסט כיכר פולמן עם בייקון, בצל וריבת עגבניות, ו מתכון כיכר כריך חלב (מתכונים דומים).
הוראות
בעיקרון, מה שאתם עושים כאן זה לבנות קופסה גדולה של לחם בחמאה, בית קטן לביצים שלכם. התחל על ידי הסרת פרוסה על 2 אינץ '(5 ס " מ) עבה מן הכיכר.
חותכים את הקרום מן הפרוסה, ולאחר מכן להסיר את הליבה שלה על ידי חיתוך חור מרובע באמצע. זכור שהחור צריך להיות גדול מספיק כדי להכיל שלוש ביצים מקושקשות והדגים הטעימים. מחממים את התנור על הגדרה נמוכה. ממיסים 1 כף החמאה במחבת לא דביקה טוב יותר, להשתמש גרידלובר ארוחת בוקר חום נמוך ולאט לאט צבע את הקופסה מכל הצדדים.
שים את הקופסה על צלחת יחד עם הדגים ומניחים את הצלחת בתנור כדי לחמם את הדג ולשמור על הקופסה חמה. בקערה קטנה, לטאטא יחד את הביצים, שמנת, וקצת מלח ופלפל. לטרוף את הביצים על אש נמוכה בחמאה הנותרת באותו מחבת (או מחבת חדשה אם השתמשת מחבת ללחם). כאשר הם כמעט להגדיר, nonchalantly להוסיף את חתיכות חמות של דגים.
מקשטים עם frache קרם, עירית, חזרת. אנחנו גם מוצאים כפית קוויאר כדי להיות תוספת נחמדה.