קופצני מיקרו גל של אטווד מפולפל
קופצני מיקרו גל של אטווד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 62 גרם חלבון 43 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם מלח, אבקת בצל, סוכר demeraraוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרגרי ערער אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ג'ין וטוניק כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . וזה טוב. נסו מיקרו גל אורז מטוגן, Jerky בשר מתובל מתובל, ו עוגת גבינה מיני מיקרו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר Demerara, מלח, מלח, מלח ריפוי מלח, פלפל צ ' ילה, פלפל קאיין, וגרגרי ערער. מחלקים את התערובת ל 3 חלקים שווים, ומניחים כל אחד לקערה משלו.
מערבבים 2 קילו של רצועות בשר לתערובת של כל קערה עד מצופה באופן שווה עם תערובת התבלינים.
מניחים את כל הבשר לאורכו לתוך כוס גדולה או קערת פלסטיק, לכסות עם ניילון לעטוף, לקרר במשך 3 ימים.
מחממים את התנור ל 150 מעלות F (65 מעלות C). על צלחת גדולה, לארגן 6 או 8 רצועות בשר בכל פעם, ומניחים בתנור מיקרוגל. לבשל במשך 3 דקות על גבוה.
הסר רצועות בשר לסדין אפייה, ולשמור בתנור החם במשך 3 עד 4 שעות, או עד יבש. לא על יבש, קופצני צריך להיות לעיס, לא פריך.