קופצני צבי
בשר צבי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-510 אמרו שזה היה במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו אבקת שום, רוטב סויה, טעם עשן נוזלי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 70%. נסו בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, נקניק הצבי הטוב ביותר שתאכל אי פעם., ו צבי BarBQue (מתכונים דומים).
הוראות
פרוס בשר לרצועות ארוכות, 1 אינץ 'רחב ו 1/8 אינץ' עבה. בשקית פלסטיק גדולה releasable, לשלב רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי, קטשופ, פלפל, אבקת שום, מלח בצל ומלח.
מניחים בשר, וסוגרים תיק. מקררים בין לילה. ללוש מדי פעם, כדי להפיץ באופן שווה מרינדה.
מחממים תנור ל 160 מעלות F (70 מעלות C).
מניחים מחבת בתחתית התנור כדי לתפוס טיפות, או קו עם רדיד אלומיניום.
מניחים רצועות בשר על מדף, כך שהם לא נוגעים זה בזה, ומייבשים במשך 6 עד 8 שעות בתנור, או עד עקביות הרצוי מושגת.