קופצני צבי
בשר צבי נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 14 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 83 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 16 שעות ו-30 דקות. . לך לחנות ותביא צלי בשר צבי, פלפל, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: בשר משומר, בסגנון קאובוי בשר משומר, נקניק הצבי הטוב ביותר שתאכל אי פעם., ו צבי BarBQue.
הוראות
פרוס בשר לרצועות ארוכות, 1 אינץ 'רחב ו 1/8 אינץ' עבה. בשקית פלסטיק גדולה releasable, לשלב רוטב סויה, רוטב ווסטרשייר, עשן נוזלי, קטשופ, פלפל, אבקת שום, מלח בצל ומלח.
מניחים בשר, וסוגרים תיק. מקררים בין לילה. ללוש מדי פעם, כדי להפיץ באופן שווה מרינדה.
מחממים תנור ל 160 מעלות F (70 מעלות C).
מניחים מחבת בתחתית התנור כדי לתפוס טיפות, או קו עם רדיד אלומיניום.
מניחים רצועות בשר על מדף, כך שהם לא נוגעים זה בזה, ומייבשים במשך 6 עד 8 שעות בתנור, או עד עקביות הרצוי מושגת.