קוק - או - וין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Coq Au Vin. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1069 קלוריות, 80 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך מלח ופלפל, זר garni, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו Coq au riesling פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להביא את היין לרתיחה על חום גבוה.
הסר את המחבת מן החום, באמצעות התאמה ארוכה, להצית את היין. כאשר הלהבות שוככות, להקציף את רסק העגבניות.
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה אחרת. מתבלים את חתיכות העוף במלח ופלפל.
מוסיפים חצי מהעוף למחבת ומבשלים על חום גבוה בינוני עד השחמה קלה בכל רחבי, כ -12 דקות; מעבירים לתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול. חזור עם הנותרים 1 כף שמן זית ואת שאר חתיכות העוף.
יוצקים את כל אבל 3 כפות של השומן במחבת לטאטא בקמח; לבשל מעל חום מתון, לטאטא מדי פעם, עד בצבע ערמוני, על 4 דקות.
מוסיפים את מלאי העוף המועשר ואת היין ומביאים לרתיחה, מקציפים.
יוצקים את הנוזל על העוף בתבשיל. הכנס את זר garni ולהביא לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד העוף מבושל דרך, על 25 דקות עבור השדיים ו 35 דקות עבור מקלות תיפוף, ירכיים וכנפיים.
להעביר את העוף למגש גדול כפי שהוא נעשה; לכסות באופן רופף עם נייר ולשמור חם.
מניחים חצי מהתבשיל על החום ומביאים את הרוטב לרתיחה. מרפרפים את השומן מהצד שאינו רותח וממשיכים להרתיח עד שהרוטב מצטמצם לכ -2 כוסות ומעובה מעט, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים.
בינתיים, במחבת, לבשל את הבייקון על אש מתונה עד פריך, 6 עד 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר.
יוצקים את השומן לתוך כוס מדידה ולמחוק את המחבת.
מוסיפים 1 כף שומן הבייקון למחבת יחד עם הפטריות ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד מרכך וזהב, כ 7 דקות. מפזרים את הבייקון והפטריות על העוף ומגישים מיד, מעבירים את הרוטב בנפרד.