קושימומחה
מוכן ב13 שעות
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
קוק או וין לוקח בערך 13 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 7 מנות.48 $ למנה. מנה אחת מכילה 1297 קלוריות , 71 גרם חלבון ו -77 גרם שומן . אם יש לכם חמאה, יין אדום, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם ציון של 73% , המנה הזו מוצקה. נסו את Coq Au Vin , Coq au Vin ו- Coq au Vin עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
חותכים את קצה השורש של כל בצל פנינה ויוצרים "X" עם הסכין במקומו. הביאו 2 עד 3 כוסות מים לרתיחה והורידו פנימה את הבצלים למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מוציאים את הבצלים מהסיר, מניחים להם להתקרר ואז מקלפים. אתה אמור להיות מסוגל להחליק את הבצלים ישר מהעור שלהם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מפזרים את העוף מכל הצדדים במלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מניחים את נתחי העוף, כמה בכל פעם, לתוך שקית ניילון גדולה (1 או 2 ליטר) אטומה יחד עם הקמח. מנערים כדי לצפות את כל חלקי העוף.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'חתוך לרצועות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוציאים את העוף מהשקית לרשת מתכת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הוסף את 2 כפות המים למחבת גדולה בגודל 12 אינץ' על אש בינונית יחד עם חזיר המלח. מכסים ומבשלים עד שהמים נעלמים, ולאחר מכן המשיכו לבשל עד שקוביות בשר החזיר המלח מזהיבות ופריכות, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
מוציאים את בשר החזיר המלח מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלחחזיר מלח
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
באותה מחבת, בעזרת השומן שנותר, מוסיפים את בצלי הפנינה, מפזרים מלח ופלפל ומטגנים עד להשחמה קלה, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בצל פנינהבצל פנינה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
מוציאים את הבצלים מהמחבת ומניחים בצד. לאחר מכן, משחימים את נתחי העוף מכל צד עד שהם מזהיבים, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי לא להעמיס את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
11
העבירו את העוף לתנור הולנדי מברזל יצוק עם אמייל של 7 עד 8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
12
הוסיפו את הפטריות לאותה מחבת 12 אינץ', הוסיפו את כף החמאה במידת הצורך והקפיצו עד שהן מוותרות על הנוזל שלהן, כ-5 דקות. שומרים את הבצל, הפטריות והחזיר בכלי אטום במקרר עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
13
שופכים את כל השומן שנותר ומטשטשים את המחבת בכ-1 כוס מהיין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
יוצקים את זה לתנור ההולנדי יחד עם ציר העוף, רסק העגבניות, הבצל המרובע, הגזר, הסלרי, השום, הטימין ועלה הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
15
מוסיפים את כל יתרת היין. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
למחרת, מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
17
מכניסים את העוף לתנור ומבשלים במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד שהעוף רך. שומרים על רתיחה עדינה מאוד ומערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
לאחר שהעוף מוכן, מוציאים אותו לכלי חסין חום, מכסים ומכניסים לתנור כדי להתחמם. מסננים את הרוטב במסננת ומסירים את הגזר, הבצל, הסלרי, הטימין, השום ועלה הדפנה. מחזירים את הרוטב לסיר, מניחים על אש בינונית ומצמצמים ב-1/
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
19
תלוי בכמות הנוזל שהתחלת איתה בפועל, זה אמור לקחת 20 עד 45 דקות.
20
לאחר שהרוטב הסמיך, מוסיפים את בצל הפנינה, הפטריות והחזיר ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהם מתחממים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, מסירים מהאש, מוסיפים את העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גויה סאזוןגויה סאזון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
21
מגישים על אטריות ביצים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
22
הערה מבשלים: אם הרוטב לא מספיק סמיך בתום הצמצום, אפשר להוסיף תערובת של חלקים שווים של חמאה וקמח ללוש יחד. התחל עם 1 כף מכל אחד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
23
מקציפים את זה לתוך הרוטב במשך 4 עד 5 דקות וחזור, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני

יין מומלץ: אדום בורגונדי, פינו נואר, בוז ' ולה

אדום בורדו, פינו נואר ובוז'ולה הם בחירה מצוינת עבור קוק או וין. הבורגונדי האדום הוא המסורתי ביותר, אבל בוז'ולה גדל בקרבת מקום ובדרך כלל פחות יקר. באמת כל אדום צרפתי יבש יתאים! יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל