קוק או וין לוקח בערך 13 שעות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 7 מנות.48 $ למנה. מנה אחת מכילה 1297 קלוריות , 71 גרם חלבון ו -77 גרם שומן . אם יש לכם חמאה, יין אדום, סלרי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זהו מתכון יקר לחובבי אוכל ים תיכוני. 92 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם ציון של 73% , המנה הזו מוצקה. נסו את Coq Au Vin , Coq au Vin ו- Coq au Vin עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
חותכים את קצה השורש של כל בצל פנינה ויוצרים "X" עם הסכין במקומו. הביאו 2 עד 3 כוסות מים לרתיחה והורידו פנימה את הבצלים למשך דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מוציאים את הבצלים מהסיר, מניחים להם להתקרר ואז מקלפים. אתה אמור להיות מסוגל להחליק את הבצלים ישר מהעור שלהם. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מפזרים את העוף מכל הצדדים במלח כשר ופלפל שחור גרוס טרי.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מניחים את נתחי העוף, כמה בכל פעם, לתוך שקית ניילון גדולה (1 או 2 ליטר) אטומה יחד עם הקמח. מנערים כדי לצפות את כל חלקי העוף.
הוסף את 2 כפות המים למחבת גדולה בגודל 12 אינץ' על אש בינונית יחד עם חזיר המלח. מכסים ומבשלים עד שהמים נעלמים, ולאחר מכן המשיכו לבשל עד שקוביות בשר החזיר המלח מזהיבות ופריכות, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוציאים את בשר החזיר המלח מהמחבת ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מלח
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
באותה מחבת, בעזרת השומן שנותר, מוסיפים את בצלי הפנינה, מפזרים מלח ופלפל ומטגנים עד להשחמה קלה, כ-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בצל פנינה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוציאים את הבצלים מהמחבת ומניחים בצד. לאחר מכן, משחימים את נתחי העוף מכל צד עד שהם מזהיבים, עובדים בקבוצות במידת הצורך כדי לא להעמיס את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
11
העבירו את העוף לתנור הולנדי מברזל יצוק עם אמייל של 7 עד 8 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
12
הוסיפו את הפטריות לאותה מחבת 12 אינץ', הוסיפו את כף החמאה במידת הצורך והקפיצו עד שהן מוותרות על הנוזל שלהן, כ-5 דקות. שומרים את הבצל, הפטריות והחזיר בכלי אטום במקרר עד לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
שופכים את כל השומן שנותר ומטשטשים את המחבת בכ-1 כוס מהיין.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
יוצקים את זה לתנור ההולנדי יחד עם ציר העוף, רסק העגבניות, הבצל המרובע, הגזר, הסלרי, השום, הטימין ועלה הדפנה.
מוסיפים את כל יתרת היין. מכסים ומכניסים למקרר ללילה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
למחרת, מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
17
מכניסים את העוף לתנור ומבשלים במשך 2 עד 2 1/2 שעות, או עד שהעוף רך. שומרים על רתיחה עדינה מאוד ומערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
18
לאחר שהעוף מוכן, מוציאים אותו לכלי חסין חום, מכסים ומכניסים לתנור כדי להתחמם. מסננים את הרוטב במסננת ומסירים את הגזר, הבצל, הסלרי, הטימין, השום ועלה הדפנה. מחזירים את הרוטב לסיר, מניחים על אש בינונית ומצמצמים ב-1/
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
גב שומן חזיר
19
תלוי בכמות הנוזל שהתחלת איתה בפועל, זה אמור לקחת 20 עד 45 דקות.
20
לאחר שהרוטב הסמיך, מוסיפים את בצל הפנינה, הפטריות והחזיר ומבשלים עוד 15 דקות או עד שהם מתחממים. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך, מסירים מהאש, מוסיפים את העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
21
מגישים על אטריות ביצים, אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
22
הערה מבשלים: אם הרוטב לא מספיק סמיך בתום הצמצום, אפשר להוסיף תערובת של חלקים שווים של חמאה וקמח ללוש יחד. התחל עם 1 כף מכל אחד.
אדום בורדו, פינו נואר ובוז'ולה הם בחירה מצוינת עבור קוק או וין. הבורגונדי האדום הוא המסורתי ביותר, אבל בוז'ולה גדל בקרבת מקום ובדרך כלל פחות יקר. באמת כל אדום צרפתי יבש יתאים! יין ONEHOPE רזרב פינו נואר עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.