קוקדה (קליפת קוקוס)
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חלב קוקוס, חלמונים ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסי קוקוס ברזילאים (Cocada de Leite Condensado), Cocada de Forno de Batata Doce (קוקוס-בטטה פודינג) והמוזיקה של ז'ילברטו גיל, ו קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 191°. קלות לרסס מחבת עוגה 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס אפייה. מחבת קו עם נייר קלף או רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; ספריי שוב—בנדיבות—עם תרסיס אפייה.
בקערה בינונית, להקציף יחד חלמונים ביצה, חלב קוקוס, וניל, ומלח; להפריש.
מערבבים סוכר ומים יחד בסיר כבד בינוני עם תחתית מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 238-240°F על מדחום ממתקים, 5 עד 7 דקות.
מערבבים בקוקוס, ולאחר מכן מערבבים בתערובת חלמון ביצה.
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תערובת עבה דמוי פודינג ופשוט מצפה את קרעי הקוקוס, 12 עד 15 דקות.
לגרד תערובת קוקוס לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים עד הקצוות נראים פריך וכהה זהב, 35 עד 45 דקות.
העברה למתלה קירור להתקרר לחלוטין בתבנית אפייה, על 1 עד 2 שעות. משוך cocada החוצה, להסיר ולהשליך קלף, לחתוך לריבועים באמצעות סכין חד משומן קלות.