קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

קוקדה (קליפת קוקוס)

קוקדה (קליפת קוקוס)
מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם חלב קוקוס, חלמונים ביצה, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: פסי קוקוס ברזילאים (Cocada de Leite Condensado), Cocada de Forno de Batata Doce (קוקוס-בטטה פודינג) והמוזיקה של ז'ילברטו גיל, ו קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי).

הוראות

1
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 191°. קלות לרסס מחבת עוגה 8 על 8 אינץ ' עם תרסיס אפייה. מחבת קו עם נייר קלף או רדיד כבד לאורך עם גיליון אחד, ולאחר מכן לרוחב עם גיליון שני כדי ליצור קלע; ספריי שוב—בנדיבות—עם תרסיס אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, להקציף יחד חלמונים ביצה, חלב קוקוס, וניל, ומלח; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מערבבים סוכר ומים יחד בסיר כבד בינוני עם תחתית מעל חום בינוני-נמוך עד שהסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 238-240°F על מדחום ממתקים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
מערבבים בקוקוס, ולאחר מכן מערבבים בתערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד תערובת עבה דמוי פודינג ופשוט מצפה את קרעי הקוקוס, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
לגרד תערובת קוקוס לתוך תבנית אפייה מוכן ואופים עד הקצוות נראים פריך וכהה זהב, 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
העברה למתלה קירור להתקרר לחלוטין בתבנית אפייה, על 1 עד 2 שעות. משוך cocada החוצה, להסיר ולהשליך קלף, לחתוך לריבועים באמצעות סכין חד משומן קלות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
לשרת.