קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

קוקוס שראס

קוקוס שראס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Saras קוקוס. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 266 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח נדיב, תמצית vanillan, חלבונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוגת קוקוס קלויה של Throwdown עם מילוי קוקוס וקרם חמאה קוקוס, חלומות קוקוס: עוגיות קוקוס מכוסות, ו פול האוס: עוגות קוקוס, מילוי לימון, ציפוי קרם חמאה קוקוס-לימון, קוקוס קלוי.

הוראות

1
מערבבים את החלבונים ביצה, קוקוס, סוכר, וניל, ומלח בקערת נירוסטה גדולה. הגדר את הקערה במחבת רחבה של מים בקושי רותחים ומערבבים, גירוד התחתון כדי למנוע שריפה, עד התערובת חמה מאוד למגע ואת החלבונים ביצה התעבו מעט והפכו שקוף כדי אטום, 6 עד 7 דקות. מניחים את הבלילה בצד במשך 30 דקות כדי לאפשר לקוקוס לספוג יותר של goop.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מניחים את המדפים בשלישים העליונים והתחתונים של התנור, ומחממים את התנור ל 350 ° F. קו שני גליונות עוגיות עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
אם השתמשת קוקוס מקושקש גדול, סקופ 2 כפות של התערובת לכל עוגייה - או 1 כף עשה עם קוקוס מגורר עדין-על 2 סנטימטרים זה מזה על יריעות העוגיות. השתמש באצבע שלך כדי להפוך את שקע חלול במרכז של כל עוגייה כך שזה נראה כמו קן קטן.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס מגוררקוקוס מגורר
פתיתי קוקוספתיתי קוקוס
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4
אופים במשך כ 5 דקות, רק עד שקצות הקוקוס מתחילים לצבוע, לסובב את המחבתות מלמעלה למטה ומ מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה כדי להבטיח אפילו אפייה. מנמיכים את הטמפרטורה ל 163° ואופים במשך 10 עד 15 דקות, שוב סיבוב המחבתות מלמעלה למטה מלפנים לאחור באמצע זמן האפייה, עד העוגיות הם קרם יפה וזהב עם קצוות חומים עמוקים יותר. אם טיפים קוקוס בראונינג מהר מדי, אתה יכול להוריד את החום ל300.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
החלק את העוגיות על הקלף על מדפים קירור. מגניב לחלוטין לפני הסרת אותם מן הנייר. (הם יכולים להיות מאוחסנים במיכל אטום בטמפרטורת החדר במשך 4 עד 5 ימים, או קפוא עד 3 חודשים.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
6
כדי למלא ולטבול את המקרונים: היכו את הגנאש הצונן רק עד שהצבע יבהיר והתערובת תהיה נוקשה מספיק כדי לשמור על צורתה—אם תפריזו על הגאנש, יהיה לו מרקם פרטני. תגרדי את הגנאש לתוך שקית המאפה. צינור תל בצורת נשיקה בגובה 1 אינץ ' (כ 1 כף של גנאש) לתוך כל קן "macaroon"."מקררים עד שמצונן היטב, לפחות שעה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
7
מניחים את השוקולד בקערה בינונית חסינת חום להגדיר במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים עד השוקולד הוא כמעט נמס, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהמשיך לערבב עד השוקולד הוא חלק לחלוטין. לנגב את הלחות מתחתית הקערה ולהעביר את השוקולד לקערה קטנה מאוד או כוס. במידת הצורך, תן לשוקולד להתקרר לכ-105 ° F. החזק מקרון הפוך וטבל רק את נשיקת גנאש לתוך השוקולד. ואז להפוך את צד ימין למעלה macaroon, להחזיק אותו מעל הקערה, ולהשתמש במזלג לטפטף קצת שוקולד בקצוות. הגדר את macaroon על מגש. חזור עד שכל המקרונים יטבלו. להכניס למקרר כדי להגדיר את השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת2 כוסות תערובת מלית מתובלת עשבי תיבול, מרוסקת
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
שוקולד הערות לטבילה, אתה יכול להשתמש באותו שוקולד אתה משתמש גנאש, או כל שוקולד אחר. אתה יכול להשתמש אפילו שוקולד אחוז גבוה יותר מאשר קרא, אבל להיות בטוח שאתה לטעום אותו ראשון אז אתה יודע מה אתה נכנס.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
9
כדי להפוך את הגנאש, מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
10
מחממים את השמנת בסיר כבד גדול על חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע לרתיחה עדינה. מיד לשפוך את השמנת החמה על השוקולד ומערבבים עד השוקולד נמס בעיקר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
בואו לעמוד במשך 15 עד 20 דקות כדי להיות בטוח כל חלקיקי השוקולד נמסים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12
מערבבים את הגנאש עד שהוא נראה חלק לחלוטין וללא דיבורי שוקולד unmelted.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
13
בואו מגניב. מכסים את הקערה ומקררים את הגנאש לפחות 6 שעות (אני בדרך כלל משאיר אותו לילה); זה חייב להיות קר מאוד או שזה יהיה להתקפל כאשר הוא מוקצף. (גנאש יכול להיות מוכן עד 4 ימים קדימה.)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
14
כאשר אתה מוכן להשתמש גנאש (ולא לפני), מקציפים אותו עד שהוא נוקשה מספיק כדי להחזיק צורה יפה ונראה להפיץ, אבל לא להגזים. גנאש Overwhipped נראה פרטני, אז לצפות בו בזהירות: אני בדרך כלל לעצור את המיקסר מוקדם ולסיים את ההצלפה ביד. לאחר ההצלפה, גנאש יהיה המשרד כפי שהוא יושב (ואפילו יותר לאחר שהוא מקורר), אז להפיץ אותו מיד. אם אתה בטעות overwhip, או אם ganache הופך נוקשה מדי כדי להפיץ, לחמם את המרית שלך על ידי שטיפה אותו תחת מי ברז חמים לנגב אותו יבש לפי הצורך. (המרית החמה הצילה אותי כאשר אני overwhipped גנאש במשך שלוש מאות במהלך הרפתקת עוגת מחווה—אז אל תדאג.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות סלמי דקות4 פרוסות סלמי דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
15
הערות שוקולד
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
16
בניגוד לרוב גנאש, זה מוקצף למרקם קל, כמעט רך. שוקולדים באחוזים גבוהים הם מעולים כאן, אבל היחס בין שוקולד לשמנת חייב לרדת, או גנאש יהיה צפוף מדי. כדי להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר, להתאים את המתכון כדלקמן. (בכל רמה הטעם הוא פחות מתוק אבל המרקם עדיין קל.) להשתמש 60% עד 64% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד ולהגדיל את השמנת 2 versons cups.To השתמש 66% עד 72% שוקולד: השתמש 6 אונקיות (170 גרם) שוקולד, להגדיל את השמנת 2 1/4 כוסות, ולהוסיף לפחות 4 כפיות (17 גרם), או עד 3 כפות (38 גרם), סוכר קרם לפני חימום אותו. לשנות את הטכניקה מעט: לשפוך חצי שמנת וסוכר על השוקולד הראשון ומערבבים עד חלקה לפני הוספת השאר. (ללא תוספת סוכר, הטעם של גנאש הוא קצת שטוח. המינימום 4 כפיות סוכר מרים ופותח את הטעם - הדרך מלח מרים את הטעם של מזון מלוח-מבלי להוסיף מתיקות מורגשת. אתה יכול לטעום ולהתאים את הסוכר לפני מצמרר את גנאש.)
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)