הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם קטשופ, מים, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קוקטייל שרימפס מתובלן מרגריטה, קוקטייל מרגריטה, ו מרגריטה תות {קוקטייל יום שישי}.
הוראות
1
להסיר פגזים מהשרימפס, משאיר את זנבות שלמים. שים פגזים בצד למניה. באמצעות סכין קטנה, מחודדת או חסילון deveiner, לעשות חתך רדוד לאורך החלק האחורי של כל שרימפס, ולאחר מכן לשטוף את הווריד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
ב 4-ליטר תנור הולנדי, פגזי שרימפס חום, 4 כוסות מים 2 כפיות מלח לרתיחה מעל חום גבוה.
הוסף שרימפס; הסר מחבת מהחום. לכסות ולתת לעמוד 8 עד 10 דקות עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
בינתיים, למלא קערה גדולה חצי מלא עם קרח ומים. מסננים מלאי דרך מסננת ולצלול שרימפס לתוך אמבט קרח. (מלאי זן מעל קערה גדולה אם אתה רוצה לשמור על מטרה אחרת.) חסילונים יכולים להיות בקירור במי קרח במשך כמה שעות.
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. (Dont להשתמש בקערת אלומיניום כי החומצה ברוטב עשויה להגיב.) מערבבים בשרימפס מבושל למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 3 שעות. (לאחר 3 שעות החומצה ברוטב גורמת לחסילון להיות לעיס.)
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.