קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות26
ציון בריאות1
מגזין

קוקטייל מרגריטה שרימפס

קוקטייל מרגריטה שרימפס
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם קטשופ, מים, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קוקטייל שרימפס מתובלן מרגריטה, קוקטייל מרגריטה, ו מרגריטה תות {קוקטייל יום שישי}.

הוראות

1
להסיר פגזים מהשרימפס, משאיר את זנבות שלמים. שים פגזים בצד למניה. באמצעות סכין קטנה, מחודדת או חסילון deveiner, לעשות חתך רדוד לאורך החלק האחורי של כל שרימפס, ולאחר מכן לשטוף את הווריד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
2
ב 4-ליטר תנור הולנדי, פגזי שרימפס חום, 4 כוסות מים 2 כפיות מלח לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיפים יין, 2 כפות מיץ ליים, גרגרי פלפל וקומץ כוסברה. להפחית חום בינוני. לכסות ולבשל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה גדולה וזורקים פגזים, פלפל וכוסברה. להחזיר מלאי לאותו מחבת וחום לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
הוסף שרימפס; הסר מחבת מהחום. לכסות ולתת לעמוד 8 עד 10 דקות עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
בינתיים, למלא קערה גדולה חצי מלא עם קרח ומים. מסננים מלאי דרך מסננת ולצלול שרימפס לתוך אמבט קרח. (מלאי זן מעל קערה גדולה אם אתה רוצה לשמור על מטרה אחרת.) חסילונים יכולים להיות בקירור במי קרח במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. (Dont להשתמש בקערת אלומיניום כי החומצה ברוטב עשויה להגיב.) מערבבים בשרימפס מבושל למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 3 שעות. (לאחר 3 שעות החומצה ברוטב גורמת לחסילון להיות לעיס.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מגישים קר.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו