קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות26
ציון בריאות1
מגזין

קוקטייל מרגריטה שרימפס

קוקטייל מרגריטה שרימפס
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם קטשופ, מים, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קוקטייל שרימפס מתובלן מרגריטה, קוקטייל מרגריטה, ו מרגריטה תות {קוקטייל יום שישי}.

הוראות

1
להסיר פגזים מהשרימפס, משאיר את זנבות שלמים. שים פגזים בצד למניה. באמצעות סכין קטנה, מחודדת או חסילון deveiner, לעשות חתך רדוד לאורך החלק האחורי של כל שרימפס, ולאחר מכן לשטוף את הווריד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
ב 4-ליטר תנור הולנדי, פגזי שרימפס חום, 4 כוסות מים 2 כפיות מלח לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
מוסיפים יין, 2 כפות מיץ ליים, גרגרי פלפל וקומץ כוסברה. להפחית חום בינוני. לכסות ולבשל 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה גדולה וזורקים פגזים, פלפל וכוסברה. להחזיר מלאי לאותו מחבת וחום לרתיחה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הוסף שרימפס; הסר מחבת מהחום. לכסות ולתת לעמוד 8 עד 10 דקות עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
בינתיים, למלא קערה גדולה חצי מלא עם קרח ומים. מסננים מלאי דרך מסננת ולצלול שרימפס לתוך אמבט קרח. (מלאי זן מעל קערה גדולה אם אתה רוצה לשמור על מטרה אחרת.) חסילונים יכולים להיות בקירור במי קרח במשך כמה שעות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. (Dont להשתמש בקערת אלומיניום כי החומצה ברוטב עשויה להגיב.) מערבבים בשרימפס מבושל למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 3 שעות. (לאחר 3 שעות החומצה ברוטב גורמת לחסילון להיות לעיס.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים קר.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו