קוקטייל מרגריטה שרימפס
הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם קטשופ, מים, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קוקטייל שרימפס מתובלן מרגריטה, קוקטייל מרגריטה, ו מרגריטה תות {קוקטייל יום שישי}.
הוראות
להסיר פגזים מהשרימפס, משאיר את זנבות שלמים. שים פגזים בצד למניה. באמצעות סכין קטנה, מחודדת או חסילון deveiner, לעשות חתך רדוד לאורך החלק האחורי של כל שרימפס, ולאחר מכן לשטוף את הווריד.
ב 4-ליטר תנור הולנדי, פגזי שרימפס חום, 4 כוסות מים 2 כפיות מלח לרתיחה מעל חום גבוה.
מוסיפים יין, 2 כפות מיץ ליים, גרגרי פלפל וקומץ כוסברה. להפחית חום בינוני. לכסות ולבשל 30 דקות.
מסננים מלאי דרך מסננת לתוך קערה גדולה וזורקים פגזים, פלפל וכוסברה. להחזיר מלאי לאותו מחבת וחום לרתיחה מעל חום גבוה.
הוסף שרימפס; הסר מחבת מהחום. לכסות ולתת לעמוד 8 עד 10 דקות עד שרימפס הם ורודים ומוצקים.
בינתיים, למלא קערה גדולה חצי מלא עם קרח ומים. מסננים מלאי דרך מסננת ולצלול שרימפס לתוך אמבט קרח. (מלאי זן מעל קערה גדולה אם אתה רוצה לשמור על מטרה אחרת.) חסילונים יכולים להיות בקירור במי קרח במשך כמה שעות.
בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב. (Dont להשתמש בקערת אלומיניום כי החומצה ברוטב עשויה להגיב.) מערבבים בשרימפס מבושל למעיל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות אבל לא יותר מ 3 שעות. (לאחר 3 שעות החומצה ברוטב גורמת לחסילון להיות לעיס.)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גריג ' יו אורגני Ziobaffan. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו