אם יש לך פטרוזיליה שטוחה, חומץ יין אדום, קונכייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. נסו קוקטייל סלט קונכייה, סלט קונכייה, בנאדם!, ו סלט הקונכייה של גולדי (מתכונים דומים).
במחבת sauté קטנה מעל חום גבוה בינוני, לחמם את השמן במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיף את שאלוט ו sauté, ערבוב כל הזמן, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת
5
בואו מגניב.
6
כאשר השמן הוא מגניב, טפטוף מעל הקונכייה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את העגבניות, פלפל חריף, חלפיניו, פטרוזיליה, כוסברה, מיץ ליים, חומץ, מלח, פלפל שחור ופלפל קאיין, וזורקים לשלב. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: סלט הקונכייה יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן, מכוסה במקרר, עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
1
מגישים את סלט הקונכייה הצונן בכוסות קוקטייל או במנות פירות, עם פלחי ליים וקרקרים לבנים לצד.