קוקטייל שרימפס בגריל
קוקטייל שרימפס בגריל עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 312 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו לימונים, מיץ לימון, שיני שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: שרימפס בגריל עם רוטב עגבניות צלוי, קוקטייל סביצ'ה שרימפס בגריל, ו קוקטייל שרימפס מטוגן במרינדה.
הוראות
מערבבים יחד את כל מרכיבי רוטב הקוקטייל בקערה בינונית ומקררים לפחות 2 שעות, אבל רצוי בין לילה עבור הטעמים להתפתח.
מערבבים את כל מרכיבי המלח בקערה גדולה ומערבבים להמיס את המלח והסוכר.
חותכים את הלימונים לשניים, לסחוט את המיץ לתוך המלח, ולהוסיף את כל הלימונים גם כן. מערבבים את השום, ואחריו הקרח.
עבור כל אחד מהשרימפס, באמצעות סכין קילוף, לחתוך לאורך העקומה של החלק האחורי של השרימפס, ולהסיר את הווריד, שמירה על הפגזים שלמים. חותכים את הרגליים עם זוג קטן של מספריים.
מניחים את השרימפס במי מלח ומקררים במשך 1 שעה.
מחממים את כל הסורגים של פחם משומן היטב או גריל גז בינוני.
הסר את השרימפס ממי מלח לייבש קלות עם מגבות נייר.
בקערה, לזרוק את השרימפס בשמן קנולה.
בקערה נפרדת, מערבבים את שמן הזית, מיץ לימון ועירית. תניח בצד.
מניחים את השרימפס על השבכה, לסגור את המכסה, וגריל במשך 4 דקות. הפוך לצד השני וגריל במשך 4 דקות.
הסר מהגריל ומיד במקום בקערה עם תערובת שמן זית, משליך למעיל. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם רוטב קוקטייל ופלחי לימון בצד.
טיפ: חזרת טרי זמין בשווקים רבים שווה לחפש. אם אתה לא יכול למצוא אותו, הרוטב לא יהיה כי אגרוף נוסף, אבל זה עדיין יהיה טעם נהדר. השתמש חזרת בקבוקים נוספים לפי הטעם.
Reprinted עם רשות ברביקיו רציני: עשן, Char, Baste, &
ברש את דרכך לבישול חוצות נהדר על ידי אדם פרי לאנג עם ג ' יי גוד ואיימי ווגלר, 2009 היפריון