קוקידאטי הראשון
קוקידאטי אני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 98 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתאים ל-48 ומחירו 27 סנט למנה מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך קליפות תפוז מסוכרות, דומדמניות, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו פיסטוק קוצידטי, קוקידאטי (עוגיות תאנה איטלקיות), ו קוקידאטי (עוגיות תאנה איטלקיות) (מתכונים דומים).
הוראות
למילוי: גזעו את התאנים ורבעו אותן.
מניחים בקערה ומכסים במים רותחים; תלול 10 דקות.
מסננים וקוצצים גס במעבד המזון.
שלבו עם צימוקים צהובים, דומדמניות, קליפות תפוז מסוכרות, שקדים פרוסים קלויים, צנוברים קלויים, שוקולד מריר, שימורי משמש, רום, קפה אספרסו נמס, קינמון וציפורן. להכנה מראש, מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים בטמפרטורת חדר קרירה או במקרר עד 3 ימים.
מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת. משפשפים פנימה את השומן דק ומשאירים את התערובת אבקתית. מקציפים 2 ביצים וחלב לשילוב בקערה קטנה ומערבבים לתערובת הקמח ליצירת בצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים קלות כמה פעמים. עוטפים את הבצק בניילון ומצננים.
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים ומרדדים כל אחד לגליל באורך של כ -12 סנטימטרים. מקמחים את המשטח והבצק קלות ומרדדים אותו למלבן באורך של כ -14 סנטימטרים ורוחב 3 סנטימטרים.
מניחים קו של המילוי במרכז כל מלבן, בעזרת 1/12 מהמילוי לכל חתיכת בצק. מביאים את הבצק סביב המילוי וצובטים לאיטום. הופכים את נקניקיית הבצק הממולאת כך שהתפר יהיה בתחתית וחותכים אותו לאורכי 3 1/2 עד 4 אינץ'. בעזרת סכין חיתוך חדה או סכין גילוח חד קצה, הכינו סדרה של חתכים אלכסוניים בחלק העליון של כל נקניק קטן. משוך וסובב בעדינות, מחזיק את הנקניק בכל קצה כדי לפתוח את הקיצוצים.
מעבירים לגיליונות עוגיות מרופדים בנייר, ומעקלים אותם לצורות פרסה רחבות. הכינו שטיפת ביצים על ידי הכאת הביצה והמלח יחד עם מזלג עד שהיא רופפת. צבע כל צורה עם לשטוף את הביצה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס) כ -20 דקות, או עד שהם בצבע זהוב בהיר. מגניב, אבק עם סוכר ממתקים ולאחסן בתבניות, בין שכבות של נייר שעווה.