קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

קוקידאטי הראשון

קוקידאטי הראשון
קוקידאטי אני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 98 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתאים ל-48 ומחירו 27 סנט למנה מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך קליפות תפוז מסוכרות, דומדמניות, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו פיסטוק קוצידטי, קוקידאטי (עוגיות תאנה איטלקיות), ו קוקידאטי (עוגיות תאנה איטלקיות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי: גזעו את התאנים ורבעו אותן.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
2
מניחים בקערה ומכסים במים רותחים; תלול 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מסננים וקוצצים גס במעבד המזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
שלבו עם צימוקים צהובים, דומדמניות, קליפות תפוז מסוכרות, שקדים פרוסים קלויים, צנוברים קלויים, שוקולד מריר, שימורי משמש, רום, קפה אספרסו נמס, קינמון וציפורן. להכנה מראש, מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים בטמפרטורת חדר קרירה או במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
שימורי משמששימורי משמש
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
דבש הדריםדבש הדרים
1
מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת. משפשפים פנימה את השומן דק ומשאירים את התערובת אבקתית. מקציפים 2 ביצים וחלב לשילוב בקערה קטנה ומערבבים לתערובת הקמח ליצירת בצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים קלות כמה פעמים. עוטפים את הבצק בניילון ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
שומן חזירשומן חזיר
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים ומרדדים כל אחד לגליל באורך של כ -12 סנטימטרים. מקמחים את המשטח והבצק קלות ומרדדים אותו למלבן באורך של כ -14 סנטימטרים ורוחב 3 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים קו של המילוי במרכז כל מלבן, בעזרת 1/12 מהמילוי לכל חתיכת בצק. מביאים את הבצק סביב המילוי וצובטים לאיטום. הופכים את נקניקיית הבצק הממולאת כך שהתפר יהיה בתחתית וחותכים אותו לאורכי 3 1/2 עד 4 אינץ'. בעזרת סכין חיתוך חדה או סכין גילוח חד קצה, הכינו סדרה של חתכים אלכסוניים בחלק העליון של כל נקניק קטן. משוך וסובב בעדינות, מחזיק את הנקניק בכל קצה כדי לפתוח את הקיצוצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מעבירים לגיליונות עוגיות מרופדים בנייר, ומעקלים אותם לצורות פרסה רחבות. הכינו שטיפת ביצים על ידי הכאת הביצה והמלח יחד עם מזלג עד שהיא רופפת. צבע כל צורה עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס) כ -20 דקות, או עד שהם בצבע זהוב בהיר. מגניב, אבק עם סוכר ממתקים ולאחסן בתבניות, בין שכבות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®