קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות48
ציון בריאות1
מגזין

קוקידאטי הראשון

קוקידאטי הראשון
קוקידאטי אני דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. זה הר ד ' אובר יש 98 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. מתאים ל-48 ומחירו 27 סנט למנה מנות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לך קליפות תפוז מסוכרות, דומדמניות, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 19%. הציון הזה די גרוע. נסו פיסטוק קוצידטי, קוקידאטי (עוגיות תאנה איטלקיות), ו קוקידאטי (עוגיות תאנה איטלקיות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
למילוי: גזעו את התאנים ורבעו אותן.
מרכיבים שתצטרך
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
2
מניחים בקערה ומכסים במים רותחים; תלול 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מסננים וקוצצים גס במעבד המזון.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
שלבו עם צימוקים צהובים, דומדמניות, קליפות תפוז מסוכרות, שקדים פרוסים קלויים, צנוברים קלויים, שוקולד מריר, שימורי משמש, רום, קפה אספרסו נמס, קינמון וציפורן. להכנה מראש, מכסים היטב בניילון נצמד ושומרים בטמפרטורת חדר קרירה או במקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב1/3 כוס חתיכות טופי שוקולד חלב
קליפת תפוז מסוכרתקליפת תפוז מסוכרת
שימורי משמששימורי משמש
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
שקדים פרוסיםשקדים פרוסים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
נייר אורזנייר אורז
דומדמניותדומדמניות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
דבש הדריםדבש הדרים
1
מערבבים בקערה את הקמח, הסוכר ואבקת האפייה ומערבבים לתערובת. משפשפים פנימה את השומן דק ומשאירים את התערובת אבקתית. מקציפים 2 ביצים וחלב לשילוב בקערה קטנה ומערבבים לתערובת הקמח ליצירת בצק. הופכים את הבצק על משטח מקומח קלות ולשים קלות כמה פעמים. עוטפים את הבצק בניילון ומצננים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
שומן חזירשומן חזיר
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מחלקים את הבצק ל -12 חלקים ומרדדים כל אחד לגליל באורך של כ -12 סנטימטרים. מקמחים את המשטח והבצק קלות ומרדדים אותו למלבן באורך של כ -14 סנטימטרים ורוחב 3 סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3
מניחים קו של המילוי במרכז כל מלבן, בעזרת 1/12 מהמילוי לכל חתיכת בצק. מביאים את הבצק סביב המילוי וצובטים לאיטום. הופכים את נקניקיית הבצק הממולאת כך שהתפר יהיה בתחתית וחותכים אותו לאורכי 3 1/2 עד 4 אינץ'. בעזרת סכין חיתוך חדה או סכין גילוח חד קצה, הכינו סדרה של חתכים אלכסוניים בחלק העליון של כל נקניק קטן. משוך וסובב בעדינות, מחזיק את הנקניק בכל קצה כדי לפתוח את הקיצוצים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מעבירים לגיליונות עוגיות מרופדים בנייר, ומעקלים אותם לצורות פרסה רחבות. הכינו שטיפת ביצים על ידי הכאת הביצה והמלח יחד עם מזלג עד שהיא רופפת. צבע כל צורה עם לשטוף את הביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (180 מעלות צלזיוס) כ -20 דקות, או עד שהם בצבע זהוב בהיר. מגניב, אבק עם סוכר ממתקים ולאחסן בתבניות, בין שכבות של נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק