חזיר ומנגו קורמן נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 341 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך אבקת קארי קורמה, תפוחי אדמה, ירך חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה נהדר. נסו ירקות korma, איך לעשות ירקות korma, paneer korma, איך לעשות mughlai shahi paneer korma, ו קורמה navratan, איך לעשות קורמה navratan (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את החזיר בקוביות ותפוחי אדמה לתוך צלחת אפיית זכוכית. בקערה קטנה, מערבבים יחד את היוגורט, אבקת קארי, חלב ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
נוזל-אונקיות מים טריים
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
אסיה ניתן לזווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. את יכולה לנסות את ליאו סטין ויניארד צ ' נין בלאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.