קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

קורמה נברטאן

קורמה נברטאן
קורמה Navratan דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה, פאניר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו קורמה navratan, איך לעשות קורמה navratan, ירקות korma, איך לעשות ירקות korma, ו paneer korma, איך לעשות mughlai shahi paneer korma (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2
מניחים אגוזים מעורבים במחבת, לבשל ומערבבים עד חום זהוב, ולהניח בצד. מערבבים בצל למחבת, ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים מעורביםאגוזים מעורבים
3
מערבבים בממרח שום וממרח ג ' ינג ' ר, ומבשלים 1 דקה. מערבבים ברוטב עגבניות, פלפל קאיין, כורכום, כוסברה, וגראם מסאלה.
מרכיבים שתצטרך
4
יוצקים מים, ומערבבים בצימוקים, גזר, פלפל ירוק, שעועית, אפונה ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים את השמן שנותר במחבת נפרדת מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים את הפניר משני הצדדים, עד לחום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
6
ניקוז על מגבות נייר.
7
מניחים בקערה עם מספיק מים חמים כדי לכסות על 2 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן מערבבים לתוך המחבת עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים חלב ושמנת למחבת עם הירקות ופניר. מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגזר קצוץגזר קצוץ1אוראו ממולאים כפולים1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית ירוקה קצוצהשעועית ירוקה קצוצה1אוראו ממולאים כפוליםגארם מסאלהגארם מסאלה1חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה1חתיכות טופי הית' ברהדבק ג'ינג'רהדבק ג'ינג'ר1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפלפל ירוק קצוץפלפל ירוק קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשראפונה ירוקהאפונה ירוקה2חתיכות טופי הית' ברכוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1חתיכות טופי הית' ברכורכום הקרקעכורכום הקרקע591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס791 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזים מעורבים (אגוזי קשיו, פיסטוקים, שקדים)אגוזים מעורבים (אגוזי קשיו, פיסטוקים, שקדים)1( חצילים)בצל, מגורדבצל, מגורד113חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פאניר, קוביותפאניר, קוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה קצוציםתפוחי אדמה קצוצים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')4שרימפס וורידיםמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן צמחי, מחולקשמן צמחי, מחולק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Pratsch גרונר אורגני Veltliner. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
Pratsch אורגני Gruner Veltliner
100% מוסמך גרונר אורגני Veltliner. יין זה הוא צמחים, טרי ומתובל עם הערות של פלפל לבן, תפוח והדר על החיך.