קורמה נברטאן
קורמה Navratan דורש על 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 30 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תפוחי אדמה, פאניר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. , שהוא מוצק. נסו קורמה navratan, איך לעשות קורמה navratan, ירקות korma, איך לעשות ירקות korma, ו paneer korma, איך לעשות mughlai shahi paneer korma (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מניחים אגוזים מעורבים במחבת, לבשל ומערבבים עד חום זהוב, ולהניח בצד. מערבבים בצל למחבת, ומבשלים עד רך.
מערבבים בממרח שום וממרח ג ' ינג ' ר, ומבשלים 1 דקה. מערבבים ברוטב עגבניות, פלפל קאיין, כורכום, כוסברה, וגראם מסאלה.
יוצקים מים, ומערבבים בצימוקים, גזר, פלפל ירוק, שעועית, אפונה ותפוחי אדמה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות, עד תפוחי אדמה הם במכרז.
מחממים את השמן שנותר במחבת נפרדת מעל חום בינוני-גבוה, ומבשלים את הפניר משני הצדדים, עד לחום זהוב.
מניחים בקערה עם מספיק מים חמים כדי לכסות על 2 דקות כדי לרכך, ולאחר מכן מערבבים לתוך המחבת עם הירקות.
מערבבים חלב ושמנת למחבת עם הירקות ופניר. מביאים לרתיחה, וממשיכים לבשל 2 עד 3 דקות. מתבלים במלח לפי הטעם.