קורנביף וכרוב אהובים
קורנביף וכרוב אהובים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.85 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 445 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 15 אוהדים. גשו לסופר וקנו גזר, חזרת, חמאה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. נסו הקורנביף והכרוב האהובים עלי, הכי טוב קורנביף וכרוב, ו קורנביף וכרוב (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזה בתנור הולנדי גדול; מכסים במים.
מוסיפים סוכר חום ועלי דפנה. (אם מנות תבלינים סגורות עם דד, להוסיף אותו גם.) מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 2 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה וגזר. חזור לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 30-40 דקות או עד שהבשר והירקות פשוט רכים. אם התנור ההולנדי שלך אינו גדול מספיק כדי שהכרוב יתאים, הסר תפוחי אדמה וגזר ושמור על חום (ניתן להחזיר אותם לנוזל הבישול ולחמם אותם לפני ההגשה).
מוסיפים כרוב; מכסים ומבשלים כ -15 דקות או עד שהם רכים. מחק עלי דפנה.
מסננים ולהסיר על 1-1 / 2 כוסות בישול נוזלי.
תן בשר לעמוד כמה דקות. פורסים בשר על פני התבואה.
מגישים עם רוטב חזרת או שמנת חמוצה ורוטב חרדל.
מקשטים בפטרוזיליה אם רוצים.
רוטב חזרת: בסיר קטן ממיסים חמאה. מערבבים בקמח.
מוסיפים 1 כוס נוזל בישול; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים חומץ, סוכר וחזרת. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד להסמכה ומבעבעת. התאם תיבול עם חומץ נוסף, סוכר או חזרת במידת הצורך. רוטב דק במידת הצורך עם נוזל הבישול שנותר.