קורניש פאסטי
הבצקים קורניש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 532 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם קמח, חמאה, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 63% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: Cornish Pasty, Cornish Pasty, ו מסורתי Cornish Pasty.
הוראות
בסיר קטן, לכסות גזר עם מים. מביאים מים לרתיחה ומבשלים עד למכרז, כ -10 דקות.
בואו מגניב לחתוך. מנפים קמח, מלח ואבקת אפייה יחד בקערה.
מוסיפים חמאה, ולשפשף את העקביות של פירורים גסים.
מערבבים במים. אם הבצק דביק, מוסיפים עוד קמח.
רול בצק החוצה עד על 1/4 אינץ ' עבה.
חותכים את שישה עיגולים, כל אחד על 5 סנטימטרים עגולים. אל תמתחו את הבצק.
מערבבים בשר וירקות יחד, ומלח ופלפל לפי הטעם. מכסים חצי מכל בסיס דביק עם המילוי. לחות קצוות מאפה, לקפל מאפה על המילוי. לחץ על הקצוות יחד עם מזלג.
להעביר pasties גלם לתבנית אפייה, מברשת צמרות עם חלב, ולעשות חריץ קטן בכל העליון כדי לאפשר קיטור החוצה.
אופים ב 450 מעלות F (230 מעלות C) במשך 10 דקות. הפעל תנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C), ואופים במשך 35 דקות.