קזינו צדפות
קזינו צדפות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המתאבנים שלך. מתכון ללא גלוטן וראשוני זה מגיש 6 ומחירו 95 סנט למנה . מנה אחת מכילה 128 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . 122 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, שיני שום, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 41% . צדפות ברוטב סלמי חריף , צדפות עם נקניק ספרדי , ולינגוויני וצדפות ברוטב יין לבן שום דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית.
מוסיפים את הפנצ'טה ומקפיצים עד לקבלת צבע פריך וזהוב, כ-3 דקות. בעזרת כף מחוררת מעבירים את הפנצ'טה לצלחת.
מוסיפים לאותה מחבת את הפלפל, בצל השאלוט, השום והאורגנו ומקפיצים עד שהשאלוט רך ושקוף, כ-5 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים עד שהוא כמעט מתאדה, כ-2 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומצננים לחלוטין. מערבבים את הפנצ'טה השמורה ו-2 כפות גבינת פרמזן לתוך תערובת הירקות. מתבלים את התערובת, לפי הטעם, במלח ופלפל.
מחממים את התנור ל-500 מעלות F.
מרפדים תבנית גדולה וכבדה בנייר כסף. מסדרים את הצדפות בקונכיות השמורה על תבנית האפייה. מורחים את תערובת הירקות על גבי הצדפות, מחלקים שווה בשווה וטוחנים מעט.
מפזרים את 2 כפות הפרמזן הנותרות.
אופים עד שהצדפות פשוט מבושלות והציפוי מזהיב, כ-10 דקות.
מסדרים את הצדפות על המגש ומגישים.