קטשופ פריך-עוף חרדל
קטשופ פריך-חרדל עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 219 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. . 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם דגנים אורז שוקולד, חצאי חזה עוף, חרדל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה די טוב. נסו עוף חרדל פריך עם גזר, רצועות עוף פריך עם חרדל דבש, ו קיני תפוחי אדמה פריכים עם קטשופ דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל 9x9 אינץ תבנית אפייה עם תרסיס nonstick.
בקערה רדודה, מערבבים יחד את הקטשופ והחרדל.
מניחים את הדגנים בקערה נפרדת. לטבול חזה עוף בתערובת קטשופ, ואז לתוך הדגנים עד מצופה בכבדות.
מניחים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
אופים שנחשפו במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהעוף מבושל דרך. הטמפרטורה הפנימית של העוף צריך להיות ב 170 מעלות F (75 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר.