קיווי דניש
הכנת קיווי דנית דורשת כ -30 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מספיק ל-8 מנות . מנה אחת מכילה 205 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -10 גרם שומן . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. רק מעטים אהבו את התוספת הזו. לכו לחנות וקנו תמצית שקדים, ריבת משמש, עד 3 קיווי ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. היא מוגשת לכם על ידי Taste of Home. עם ציון כף של 27% , מנה זו די גרועה. מתכונים דומים: קאפקייקס קיווי וליים , קרינגל דני מסורתי - מדנמרק , ותוספת גלידה דנית "Guf" .
הוראות
פרשו את בצק הסהר וצרו שמונה משולשים בעלי צלעות שוות.
מערבבים את גבינת השמנת, חלמון הביצה, הסוכר והתמצית.
מניחים כף אחת של תערובת גבינת שמנת במרכז כל משולש; מכסים כל אחד פרוסת קיווי. משכו את קצוות המשולש למרכז וצבטו לאיטום.
מניחים על תבנית אפייה לא משומנת.
אפו בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 12-15 דקות או עד להזהבה. קררו על רשת צינון.
חממו ריבה. הניחו פרוסת קיווי נוספת על כל לחם דניש; מרחו בריבה.