קייזרשמרן עם אפרסקים
קייזרשמרן עם אפרסקים הוא צמחוני הר ד ' אובר. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 30 מנות עם 66 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן כל אחד. אם יש לכם חלב, מיץ לימון, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 12%. הציון הזה די גרוע. נסו קייזרשמרן, בטן גור ואפרסקים {לביבות חמאה חומות עם אפרסקים מזוגגים}, ו אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' ממיסים 1/2 כף מהחמאה.
מוסיפים את האפרסקים, 1 כף מהסוכר המגורר ומיץ הלימון ומבשלים על אש גבוהה, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהאפרסקים רכים ומשחימים קלות, כ -5 דקות.
מעבירים את האפרסקים לצלחת ומנקים את המחבת.
בקערה גדולה מקציפים את הקמח, החלב, החלמונים, הגרידה ו -2 כפות הסוכר המגורר לתערובת אחידה. בקערה אחרת, בעזרת מערבל חשמלי, מקציפים את החלבונים עם המלח עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים פנימה את יתרת 1 כף הסוכר המגורען עד שהלבנים מבריקים. מקפלים את הלבנים לבלילה עד שלא נותרו פסים.
במחבת ממיסים 1 כף מהחמאה.
מוסיפים את הבלילה, מכסים ומבשלים על אש נמוכה בינונית עד שהיא מזהיבה בתחתית והחלק העליון מתחיל להתייצב, 4 עד 5 דקות. החלק את הלביבה על צלחת גדולה. הפוך בזהירות את המחבת מעל הלביבה. בעזרת כפפות לתנור, הפוך את המחבת ואת הצלחת כדי להחזיר את הלביבה לתבנית. מבשלים עד שהחלק התחתון של הפנקייק מוגדר ומשחים קלות, כ -2 דקות.
בעזרת מרית פלסטיק מעץ או חסין חום חותכים את הלביבה במחבת לריבועים בגודל 2 אינץ'. נקודה עם 2 1/2 כפות החמאה הנותרות, מפזרים את 1/3 כוס הסוכר של הקונדיטורים ומעליהם את האפרסקים. מבשלים, זורקים, עד שהפנקייק מקורמל, כ -5 דקות.
מוסיפים את האוכמניות וזורקים עד שהם מחוממים, בערך 1 דקה.
מעבירים את הקייזרשמרן לפלטה, מפזרים סוכר קונדיטורים ומגישים.