קייפ מלאיי קציץ בשר
אולי קציץ הבשר של קייפ מלאיי הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך בצל, שמן צמחי, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: Bo - Kaap קייפ Malay Kerrie-דרום אפריקה קייפ Malay קארי, Cape Malay Curry, ו Cape Malay Curry.
הוראות
שים את הלחם בקערה בינונית, לשפוך את החלב על זה ולתת לעמוד עד הלחם הוא רטוב לחלוטין, על 15 minutes.In מחבת גדולה, מחממת את השמן.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש גבוהה במשך 2 דקות.להפחית את החום נמוך בינוני לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים מתרככים, על 10 דקות.
מוסיפים את הגזר ותפוח ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות.
מוסיפים את התבלינים ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 4 דקות.
מוסיפים את הטלה ומבשלים, ערבוב לשבור את הבשר, עד לא נשאר ורוד, על 5 דקות.מערבבים את הצימוקים, צ ' אטני, ריבה וחומץ ומבשלים 1 דקה.לסחוט את החלב מקוביות הלחם ולהוסיף את הלחם לתערובת הטלה; להזמין את החלב.עם מזלג, מועך את הלחם לתוך הטלה עד מעורבב.מתבלים במלח ופלפל.
להעביר את תערובת הטלה לתבנית אפייה 9 על 13 אינץ ' להחליק את surface.In קערה בינונית, לטאטא את הביצים ואת החלב השמורה לשפוך את התערובת באופן שווה על הטלה.
אופים במשך כ 35 דקות, או עד פודינג מוגדר.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.הערה: המתכון יכול להיות מוכן דרך שלב 13 ומקורר לילה; להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.