קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

קילבסה חרדל דבש ותפוחי אדמה

קילבסה חרדל דבש ותפוחי אדמה
קילבסאן חרדל דבש ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 395 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. לך לחנות ותביא תפוחי אדמה, בצל, נקניק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו תפוחי אדמה דבש חרדל, דבש וחרדל בטטות, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים בחרדל דבש (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים הראשון 3 מרכיבים עד מעורבב היטב.
3
שלב את שאר החומרים במחבת רדודה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
טפטוף עם תערובת יין; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
אופים 55 דקות. או עד תפוחי אדמה רכים, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®