קימבופ (סושי קוריאני)
המתכון קימבופ (סושי קוריאני) מוכן בסביבות 1 שעה והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה אפשרות לאוהבי אוכל קוריאני. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 14 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 336 קלוריות. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר זול למדי. 51 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן שומשום, חזיר, סושי נורי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קימבופ (סושי קוריאני), לחמניות סושי קוריאניות עם קראמבל אגוז-אדממה, ו עוגת סושי צ'יראשי וסושי טמארי.
הוראות
שוטפים את האורז במסננת או במסננת עד שהמים זורמים.
שלב את האורז עם מים בסיר. מביאים לרתיחה ואז מנמיכים את האש לנמוכה; מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, 12 עד 14 דקות.
מורחים אורז מבושל על תבנית עם נייר אפייה להתקררות. מתבלים עם 1 כף שמן שומשום ומלח.
בזמן שהאורז מתבשל, יוצקים את הביצים למחבת על אש בינונית-גבוהה ומניחים לבשל בלי לערבב או להפוך כדי לקבל שכבה שטוחה של ביצה מבושלת. כאשר הביצה מבושלת לחלוטין, מוציאים מהמחבת ומניחים בצד על קרש חיתוך להתקררות.
הפרד את יריעות הנורי על משטח ישר וחלק את האורז שהתקרר ביניהם, והשאיר רק רצועת אצות בגודל חצי אינץ ' בחלק העליון של כל גיליון. מסדרים רצועות ביצה, מלפפון, גזר, גבינה ונקניק בשכבות דקות על גבי האורז. החל מהחלק התחתון של כל גיליון נורי, השתמש במזרן סושי במבוק כדי לגלגל היטב כל חלק לצורה גלילית.
מברישים כל גליל עם 1/2 כפית שמן שומשום וחותכים לשש חתיכות אחידות.
יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג
שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירות המובילות שלי לקוריאנית. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות לנגטווינס הנסיך כרם שנין בלאן. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -21 דולר לבקבוק.
![לנגטווינס הנסיך כרם שנין בלאן]()
לנגטווינס הנסיך כרם שנין בלאן
פשוט על ידי שמירה על הניחוחות והטעמים שנמסרו מהיין, לנגטווינס שנין בלאן הוא ביטוי תוסס של הזן. תווי התפוח של סבתא סמית ' מתמזגים עם רמז לאגס טארט ליצירת יין בהיר ומרענן שקל ליהנות ממנו בכוחות עצמו.