קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם פרמזן מגולח-רג'יאנו
קינואה אדומה של מינדי פוקס, אספרגוס גלם וסלט אנדיב עם Parmigiano מגולח-רג'יאנו עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, אנדיב בלגי, קינואה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סלט פורטבלו בגריל עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, סלט פסטה פנה עם פרמזן מגולח-רג'יאנו, ו תאנים ופרושוטו עם נענע ופרמג'יאנו מגולח-רג' יאנו (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שתי כוסות מים לסיר בגודל בינוני.
להוסיף קינואה. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים ומפחיתים את החום לנמוך כדי לשמור על רתיחה. לבשל עד קינואה סופג את המים, על 15 דקות.
בינתיים, להגדיר מחבת יבשה גדולה מעל חום בינוני נמוך, ולהוסיף את צנוברים. טוסט צנוברים, משליך מדי פעם, עד השחמה קלה, 4 עד 6 דקות.
להעביר את צנוברים לצלחת כאשר נעשה, ולכבות את החום.
חותכים את קצות האספרגוס, ולאחר מכן רבע את הקצוות לאורך. פרוס דק את גבעולי האספרגוס לרוחב באלכסון קל.
חותכים את לרוחב endive באלכסון קל לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. להשליך את הבסיסים של endive.
כאשר הקינואה נעשית, להפיץ אותו על תבנית אפייה גדולה להגדיר מעל מתלה תיל (ככה התחתון מתקרר במהירות).
בואו קינואה מגניב, כחמש עד עשר דקות.
בקערה גדולה, לשלב את כל החומרים, בתוספת 1/2 כפית מלח, ולזרוק בעדינות. מחלקים את הסלט בין ארבע צלחות לשרת, תיבול עם יותר מלח לפי הטעם.