קינואה יוונית
קינואה יוונית עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 344 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך מלח ופלפל, גבינת פטה, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו סלט יווני קינואה, סלט קינואה יווני, ו סלט קינואה יווני (מתכונים דומים).
הוראות
ב 2-סיר ליטר, קינואה חום ומים רותחים; להפחית את החום. כיסוי; מבשלים 15 עד 20 דקות או עד שכל המים נספגים.
בקערה גדולה, לזרוק קינואה מבושל, מלפפון, פלפל, בצל, גבינה וזיתים.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים רוטב עם מקציף.
יוצקים על סלט וזורקים היטב. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.