קינואה מטוגנת ירקות
אם יש לך מים, שום, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. נסו קינואה מטוגנת ירקות, קינואה מטוגנת ירקות, ו 10 דקות קינואה ירקות "אורז מטוגן" (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקינואה, מים, מלח, ו 1 שן שום קצוץ לתוך סיר בגודל בינוני. מביאים לרתיחה, להפחית חום, כיסוי, ומבשלים עד המים נספגים קינואה הוא במכרז, על 15-20 דקות. בעוד הקינואה מתבשלת, להכין את הירקות. לשטוף כל גבעול של בוק צ ' וי ואז לחתוך אותו לשניים על איפה העלים להתחיל. הגדר את הגבעול הלבן התחתון בצד ולשמור לשימוש אחר. קוצצים את שאר הגבעול והירוקים לחתיכות בגודל ביס. לרסס מחבת גדולה, עמוקה או ווק עם ספריי בישול ולחמם אותו. להרכיב את הירקות בקרבת מקום, יחד עם מרק ירקות כף. כאשר המחבת חמה, להוסיף את שורש זנגביל, שום, וגזר ומטגנים במשך כ 1 דקה.
מוסיפים כ 1 כף של המרק וממשיכים לבשל ומערבבים עוד 2 דקות, מוסיפים עוד טיפה של מרק אם השום מתחיל להישאר או להתייבש.
מוסיפים את הפטריות וכף נוספת של מרק, ומבשלים עוד 2 דקות.
מוסיפים את בוק צ ' וי ו 2 כפות של מרק, מערבבים, ומכסים. מבשלים עד הבוק צ ' וי הוא רך אבל עדיין ירוק בהיר, רק כמה דקות. להתפורר טופו לתערובת הירקות.
מערבבים את רוטב הסויה והחומץ עם שאר המרק ושופכים אותו על הטופו. מערבבים ומבשלים 1 או 2 דקות, רק מספיק כדי לחמם את הטופו. Fluff קינואה מבושל ולהוסיף אותו לירקות.
מערבבים היטב, ומבשלים עד מחומם דרך.
מגישים עם רוטב סויה נוסף, חרדל חם או רוטב צ ' ילי ליד השולחן.