קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות3
ציון בריאות19
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קינואה סוקוטש

קינואה סוקוטש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של דרומיים, אז תנו הזדמנות ל Succotash קינואה. מתכון זה מספק 3 מנות. עם 418 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. גשו לסופר וקנו בייקון, בשר בקר, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: קינואה סוקוטש, סקוטש נקניק מחבת עם קינואה, ו Succotash.

הוראות

1
מניחים את חצאי רצועת הבייקון בסיר 3 עד 4 ליטר, עבה תחתית.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מחממים על חום בינוני ומבשלים בעדינות את הבייקון, הופכים מדי פעם, כך שרוב השומן יוצא החוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
3
כאשר הבייקון הוא השחמה קלה, להסיר אותו מן הסיר ומניח אותו על מגבות נייר. שמור את השומן במחבת. קוצצים את הבייקון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
יש לשטוף את הקינואה היבשה: בעוד הבייקון הוא בישול, למקם את הקינואה במסננת רשת בסדר ולשטוף עד שהמים זורמים ברורים. שים לב כי רוב חבילות קינואה מציע לך לשטוף לפני הבישול. אם אתה משתמש מותג קינואה שאינו מציע שטיפה, לשטוף בכל מקרה.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1
מוסיף את הבצל הקצוץ לסיר השתמשת לבשל את הבייקון, יחד עם החמאה. מבשלים על חום בינוני עד הבצלים שקופים, על 3 או 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
הוסף את קינואה: 
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3
מוסיף את קינואה שטוף לסיר ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מערבבים לשלב קינואה ובצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
בואו לבשל במשך כמה דקות על חום בינוני עד גבוה, עד הבצל ואת קינואה לקבל רמז של צבע.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1
מוסיפים את התירס, שעועית לימה תינוק, עגבניות קצוצות, בייקון קצוץ, ותימין לסיר, ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
בייבי לימה שעועיתבייבי לימה שעועית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את המים והמלאי (ומלח אם משתמשים בחמאה או מלאי ללא מלח).
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים במשך 15 דקות. לאחר 15 דקות, להסיר מהחום ולתת לשבת, מכוסה, במשך 5 דקות נוספות.
4
מערבבים את מיץ הלימון ועירית קצוצה ו/או בצל ירוק ו fluff עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט

מרכיבים

1רצועהרצועה עבה לחתוך של בייקון, לחתוך לחצי (שים לב שאתה יכול תת את הבייקון לעוד כף חמאה אם אתה רוצה)רצועה עבה לחתוך של בייקון, לחתוך לחצי (שים לב שאתה יכול תת את הבייקון לעוד כף חמאה אם אתה רוצה)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקינואה יבשהקינואה יבשה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני תירס, טרי או קפואגרעיני תירס, טרי או קפוא1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבייבי לימה שעועית (יכול תת edamame)בייבי לימה שעועית (יכול תת edamame)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות טריות קצוצותעגבניות טריות קצוצות1(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובש או 2 כפיות טימין טרי, קצוץטימין מיובש או 2 כפיות טימין טרי, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עוף או בקרציר עוף או בקר1(יכול להיות או להרחיק)מלח (אם משתמשים בחמאה ללא מלח או מלאי ללא מלח)מלח (אם משתמשים בחמאה ללא מלח או מלאי ללא מלח)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק קצוץ ו / או עיריתבצל ירוק קצוץ ו / או עירית2(יכול להיות או להרחיק)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לsuccotash. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש