קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

קינואה-סלט שקדים

קינואה-סלט שקדים
קינואה-סלט שקדים עשוי להיות התוספת שחיפשתם. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. אם יש לכם שקדים, חומץ בלסמי, שמן סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו שעועית ירוקה וסלט קינואה שקדים, שקדים קלויים חמוציות Quinoan וסלט Bulgur, ו סלט שקדים שקדים שקדים שקדים חלבון גבוה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים קינואה, מים ומלח לרתיחה בסיר 2 ליטר, ערבוב פעם או פעמיים; להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 12 עד 15 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר סיר מחום; תן לעמוד 5 דקות. קינואה פלוף עם מזלג; מגניב 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
בקערה קטנה, לנצח את כל המרכיבים ויניגרט עם מקציף.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מערבבים ויניגרט, קינואה ומרכיבים סלט הנותרים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך1 קילו שרימפס מבושלים, חצויים לאורך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מגישים חמים, או לכסות ולקרר על 4 שעות או עד צונן.