קינואה, סקווש וסלט ברוקולי
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. Butternut סקווש ברוקולי קינואה תבשיל, ברוקולי זול, דלעת סקווש ותבשיל קינואה, ו סלט סקווש קינואה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים את השמן בווק עם מכסה, מוסיפים את הבצל והשום, ומטגנים במשך 5 דקות עד מתרכך, ואז להרים מן הווק עם כפית מחוררת.
מוסיפים את הדלעת, מערבבים סביב הווק עד שהוא מתחיל לצבוע, ואז מוסיפים את הברוקולי.
מפזרים 3 כפות מים וקורנית, מכסים את המחבת ואת הקיטור במשך כ 5 דקות עד הירקות הוא רך.
בינתיים, להטות קינואה לתוך קערה ו fluff אותו.
מוסיפים את הפטרוזיליה, חמוציות, זרעים (אם משתמשים), בצל מבושל ושום, וחומץ בלסמי, ומערבבים היטב. לזרוק דרך הירקות עם הפטה. ישמור במקרר במשך 2 ימים.