קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

קינואה עם גרגיר נחלים, אגסים ורימון

קינואה עם גרגיר נחלים, אגסים ורימון
אם יש לכם גרגיר הנחלים, ארירי הרימון, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, סלט גרגיר הנחלים עם אגסים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו תפוחי אדמה, גרגר תינוק ורימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הקינואה מתחת למים זורמים קרים לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2
מערבבים את המים ואת קינואה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד קינואה מכרז וכל המים נספגים, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מניחים את קינואה מבושל בקערה גדולה עם גרגיר הנחלים, נתחי אגס, זרעי רימון, אגוזי מלך, מיץ וחומץ. מערבבים לשלב, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
קינואה מבושלתקינואה מבושלת
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך