קינואה עם גרגיר נחלים, אגסים ורימון
אם יש לכם גרגיר הנחלים, ארירי הרימון, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, סלט גרגיר הנחלים עם אגסים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו תפוחי אדמה, גרגר תינוק ורימון (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את הקינואה מתחת למים זורמים קרים לנקז.
מערבבים את המים ואת קינואה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד קינואה מכרז וכל המים נספגים, על 15 עד 20 דקות.
מניחים את קינואה מבושל בקערה גדולה עם גרגיר הנחלים, נתחי אגס, זרעי רימון, אגוזי מלך, מיץ וחומץ. מערבבים לשלב, ולאחר מכן לשרת.