קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות51
מגזין

קינואה עם גרגיר נחלים, אגסים ורימון

קינואה עם גרגיר נחלים, אגסים ורימון
אם יש לכם גרגיר הנחלים, ארירי הרימון, אגוזי מלך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו סלט קינואה פרי הדר רימון עם ויניגרט רימונים חמוציות, סלט גרגיר הנחלים עם אגסים ורוטב גבינת עיזים מוקרם, ו תפוחי אדמה, גרגר תינוק ורימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את הקינואה מתחת למים זורמים קרים לנקז.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2
מערבבים את המים ואת קינואה בסיר בינוני ומביאים לרתיחה. להפחית את החום לרתיחה, לכסות ולבשל עד קינואה מכרז וכל המים נספגים, על 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מניחים את קינואה מבושל בקערה גדולה עם גרגיר הנחלים, נתחי אגס, זרעי רימון, אגוזי מלך, מיץ וחומץ. מערבבים לשלב, ולאחר מכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
קינואה מבושלתקינואה מבושלת
לא מגן מקומילא מגן מקומי
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק