קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

קינואה עם תירס, עגבניות, אבוקדו, וסיד

קינואה עם תירס, עגבניות, אבוקדו, וסיד
קינואה עם תירס, עגבניות, אבוקדו, וסיד עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 353 קלוריות. אם יש לך פלפל חלפיניו, בצל, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: מרק תירס צונן עם עגבניות, אבוקדו, וסיד, סלט אבוקדו קינואן עם עגבניות טריות ותירס מתוק, ו סלט ליים קינואה אדום עם תירס קלוי ואבוקדו.

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית במחבת רוטב בינוני על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד רך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
להוסיף קינואה בצל ולהמשיך לבשל, ערבוב כל הזמן, במשך 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
4
מוסיפים מרק ירקות ומערבבים 1/2 כפית מלח. להפוך את החום עד גבוה ולהביא לרתיחה. מכסים את המחבת בחוזקה במכסה, הופכים את החום לנמוך ומבשלים במשך 17-20 דקות, עד שנוזל נספג וקינואה מבושל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס צנוברים, קלויים1/2 כוס צנוברים, קלויים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
העברת קינואה מבושל לקערה ערבוב וצינה במקרר.
מרכיבים שתצטרך
קינואה מבושלתקינואה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
6
כאשר קינואה הוא מגניב, להוסיף עוד כף שמן זית, עגבניות, תירס, בצל ירוק, חלפיניו, כוסברה, נשאר 1/2 כפית מלח ומיץ לימון. לטעום ולהתאים תיבול במידת צורך. ממש לפני ההגשה, לפזר חתיכות אבוקדו מעל.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוטליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות