קינואה פילאף עם סלמון ואספרגוס
קינואה פילאף עם סלמון ואספרגוס נטול גלוטן, מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 422 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות ענבים, חמאה, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו פילאף האביב עם סלמון ואספרגוס, סלמון מעושן אספרגוס קינואה עוגת ביצים בנדיקט, ו קינואה פילאף (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף קינואה ביסודיות על ידי הצבת מסננת בסדר רשת והחזקה תחת מים זורמים קרים עד שהמים פועל ברור; לנקז היטב.
בסיר 2 ליטר, מחממים 2 כוסות מים לרתיחה מעל חום גבוה.
להוסיף קינואה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 10 עד 12 דקות או עד המים נספגים.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', חום שנותר 4 כוסות מים קוביית מרק כדי רותחים מעל חום גבוה.
הוסף סלמון, צד העור למעלה; להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 10 עד 12 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר עם כף מחורצת לצלחת; תן מגניב. תשליך מים.
הסר את העור סלמון; לשבור לחתיכות גדולות.
בינתיים, לשטוף ומחבת יבשה. ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
להוסיף אספרגוס; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בצל; לבשל 1 דקה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים אפונה, עגבניות ומרק; לבשל 1 דקה.
מערבבים קינואה בעדינות, סלמון, תיבול לימון-פלפל ועשב שמיר לתוך תערובת אספרגוס. כיסוי; לבשל על 2 דקות או עד מחומם היטב.