קינוח אקלר שוקולד
קינוח אקלר שוקולד דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכין 15 מנות עם 182 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חמאה, תערובת פודינג וניל מיידית, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קינוח אקלר שוקולד, קינוח אקלר שוקולד, ו שוקולד-קינוח קופסת קרח.
הוראות
בסיר מביאים לרתיחה מים וחמאה תוך ערבוב מתמיד עד להמסת החמאה. מנמיכים את האש לנמוכה; מוסיפים את הקמח. מערבבים במרץ בעזרת כף עץ עד שהתערובת משאירה דפנות מחבת ויוצרת כדור חלק.
מוסיפים ביצים אחת אחת, מקציפים היטב לאחר כל תוספת עד שהבלילה הופכת חלקה.
מורחים לתוך 13-ב משומן ומקומח. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
אופים בחום של 400 מעלות למשך 30 דקות או עד שהם תפוחים וזהובים. מוציאים מיד מהתבנית וחותכים לשניים אופקית. מגניב לגמרי.
למילוי מקציפים בקערה את תערובת הפודינג, החלב וגבינת השמנת לתערובת אחידה. רגע לפני ההגשה מניחים שכבת אקלר תחתונה על מגש הגשה; מכסים במילוי. החלף את השכבה העליונה וטפטף עם סירופ שוקולד.